2019 lexus incredible attention to detail hero

THE LOFT BY LEXUS

OTROLIGT FOKUS PÅ DETALJER

Orkester, i rörelse. Premiumljudsystemet i samtliga Lexus bilar tar din körupplevelse till nästa nivå.
Föreställ dig ett otroligt ljud där ingenting har tagits bort eller lagts till från originalversionen.
Detta är resultatet av ett samarbete mellan två visionära företag - Lexus och Mark Levinson. Varumärkena delar två viktiga principer: en outtröttlig ambition att vilja skapa fantastiska upplevelser och ett otroligt fokus på detaljer. På grund av detta var partnerskapet, som inleddes 2000 med lanseringen av tredje generationens LS, ett naturligt steg för båda företagen.
Mark Levinson visar sin otroliga uppmärksamhet på detaljer genom att använda sig av helt tysta rum, kallade ekofria kammare. Här genomgår deras ljudsystem de ultimata testen. De distorsionsnivåer som är acceptabla för Mark Levinson är tio gånger mindre än de som accepteras av de flesta ljudsystemstillverkare. Denna ljudprecision är ett av de arbetssätt som gör att Mark Levinson kan leverera ett ljud som är exakt likadant som det var avsett vid inspelningen. Detta perfekta ljud spelas sedan upp i Lexus kupé.
Varje enskilt ljudsystem är speciellt konstruerat för den akustiska miljön i Lexus olika modeller. Mark Levinson-hantverkare börjar alltid från grunden och testar nya högtalarplaceringar samt omarbetar ljudsystemet för att lyckas skapa den ultimata akustiken som passar just den specifika Lexus-modellen. Det tar tusentals arbetstimmar och ett team på 30 till 40 personer. Allt från designers till ingenjörer och specialiserade hantverkare inom specifika områden, deltar i arbetet. Allt detta för att se till att varje passagerare hör ljud som spelas upp via högtalarna på exakt samma sätt. Så oavsett om du är bakom ratten eller sitter i baksätet hör du inte bara det fantastiska ljudet, du känner det i hela kroppen.
        2018 lexus logo mark levinson