1. Discover Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
SAMARBETE

LEXUS x ATP TOUR

Vi har tecknat ett flerårigt partnerskap med Association of Tennis Professionals (ATP). Partnerskapet börjar i år och innebär att vi från och med nu är officiell bil- och premiumpartner för ATP Tour.

Precis som vi på Lexus står ATP Tour för innovation och en ständig strävan efter perfektion. Här kommer alltid fans och kunder i första hand och det viktigaste är alltid att de får en oförglömlig upplevelse.

EUROPEISKA TURNERINGAR UNDER 2023

Samarbetet mellan Lexus och ATP Tour offentliggjordes i juni och under hösten 2023 sponsrade vi därför flera spännande ATP-turneringar. Några av dem var ATP 500 Cinch Championships, ATP 250 Rothesay International i Storbritannien, ATP 500 Hamburg European Open i Tyskland, ATP 250 Generali Open i Österrike och ATP 250 Astana Open i Kazakstan. Under alla dessa event hade Lexus varumärke en stark närvaro på arenorna i media och online.

Även slutet av säsongen var spännande i och med att vi sponsrade ATP 1000 Paris Rolex Masters och årets höjdpunkt Nitto ATP Finals i Turin. * Under finalen den 12-19 november i Turin tillhandahöll vi dessutom 45 elektrifierade Lexus-bilar. Det innebar att allt från helt elektriska Lexus RZ 450e och UX 300e, till våra laddhybrider och självladdande elhybrider, skjutsade spelarna till arenan på ett mycket bekvämt sätt.

LEXUS X ATP TOUR

GAME. SET. ELECTRIFY.

Tennis och Lexus är en perfekt match på grund av att det i båda världar handlar om de noggranna förberedelserna och spännande ögonblicken som får hjärtat att slå snabbare.

LEXUS X ATP TOUR

LÄS HELA PRESSRELEASEN

Är du nyfiken på att få veta mer om det fleråriga partnerskapet mellan Lexus och ATP Tour? Då rekommenderar vi att du läser hela pressmeddelandet nedan. Där får du all information om ATP-turneringen och våra elektriska modeller.