1. New Cars
  2. RZ
  3. Overview

RZ Comfort

SUV 5-d

Lexus RX
Från
759 900 kr
395 - 438 km
16.9 - 18.7 kWh/100km
Electric Motor FR 150kW - RR 80kW 1EL
71.4 kWh
64 kWh

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

FUNKTIONER

FYRHJULSDRIFTEN DIRECT4

DIRECT4, en exklusiv teknisk lösning från oss på Lexus, är ett intelligent system som ständigt balanserar dragkraften till fram- och bakaxlarna och fördelar sedan sömlöst drivkraften där emellan. Resultatet är en intuitiv körupplevelse som skapar ett nära band mellan förare och bilen. Fördelningen av vridmomentet fram/bak kan justeras från noll till 100 eller 100 till noll snabbare än något annat mekaniskt system. Med förbättrad kommunikation mellan vägen och ratten (eller ok) förbättrar DIRECT4 även styrresponsen vilket gör att föraren känner sig som ett med RZ.

TREDJE GENERATIONENS LEXUS SAFETY SYSTEM +

RZ 450e drar nytta av de aktiva säkerhets- och förarassistanssystemen som den tredje generationen av Lexus Safety System + erbjuder. Ett avancerat säkerhetssystem som är uppgraderat med ytterligare funktioner som sänker risken för olyckor ute på vägen. Ytterligare framsteg som introduceras med nya RZ 450e är Proaktiv körassistans (PDA) med styrhjälp och en ny Driver Monitor som registrerar tecken på att föraren är trött eller distraherad. Dessutom använder Proaktiv körassistans (PDA) den främre kameran för att bestämma vinkeln i en kurva och justera styrningen på lämpligt sätt när man ska svänga runt till exempel ett hörn.

EXTRA STOR 14” PEKSKÄRM / 10” VINDRUTEDISPLAY

RZ har en 14” stor pekskärm med hög upplösning. Den är perfekt placerad för avkopplande interaktion medan du kör samtidigt som det är en av de största som finns tillgängliga på marknaden. Denna generösa skärm gör att du smidigt kan komma åt information som navigation, ljud och klimatkontroll. Dessutom projiceras fordonsdata i färg direkt på vindrutan via en 10” stor Vindrutedisplay, där du kan kontrollera navigering, säkerhetsfunktioner, bilinformation och ljudinställningar utan att ta ögonen från vägen framför dig. Den är dessutom mycket smidig att använda tack vare ett reglage som sitter på ratten.

RZ-galleri

UTFORSKA I 360°

Fullskärm Stäng