1. New Cars
 2. LBX

SPEGLAR DIN STIL

HITTA DIN LBX-ATMOSFÄR

Lexus LBX är långt från endimensionell. Den är skapad för att passa en rad unika livsstilar och personligheter och finns därför i en mängd olika versioner. Var och en med varierande exteriörfärger och interiörstilar.
I LBX extraordinära värld kallas de olika utrustningsnivåerna för atmosfärer. Så frågan är nu vilken Atmosfär som passar dig bäst?

arrow right
arrow left
 • LBX ELEGANT

  LBX ELEGANT drar blickarna till sig med sin unika lack. Invändigt har den en vackert bearbetad vegansk Tahara-klädsel i subtila toner av Forest Brown eller Ammonite Sand.

 • LBX RELAX

  LBX RELAX har en attraktiv lackfinish och inne I kupén kan du välja mellan Saddle Tan eller Black Semi-Aniline med distinkta Tatami-sömmar. Dessutom finns stämningsbelysning i 64 olika färger – allt för att ditt humör ska kunna spegla känslan i kupén.

 • LBX EMOTION

  Omfamna LBX EMOTION med 18” maskinbearbetade lättmetallfälgar och Bitone-lack. Interiören har samma höga finish där till exempel den Takumi-tillverkade klädseln har röda accenter på sätena, mittkonsolen och dörrlisterna.

 • LBX COOL

  LBX COOL drar blickarna till sig med sin kaxiga Bitone-lack. Inne i kupén kan du njuta av en läderklädd interiör i ultrasuede med koppardetaljer samt anpassningsbar belysning som skapar en atmosfär som passar ditt humör.

POST https://aph-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/grade-selector/se/sv?modelId=380ca8ce-45ad-40ba-b3a6-6f6389a12c14

Read timed out

VAD SKULLE DU VILJA GÖRA HÄRNÄST?

FAQS

 1. Alla

På europeiska marknader kan bokningar göras online. Vissa marknader erbjuder kostnadsfria bokningar medan andra kräver en liten återbetalningsbar avgift. Observera att prissättningen är vägledande och kan komma att ändras före leverans på grund av faktorer utanför vår kontroll, t.ex. ökade skatter, avgifter, räntor etc. Du kommer att meddelas om eventuella ändringar och kan avboka före leverans.

LBX är förmodligen vår mest prisvärda premiumbil hittills.

Startpriset är 346 600 kr

Ja, det gör den.

Lexus självladdande elhybrider blandar bensin med eldrift vilket gör att den alltid är laddad och redo, utan att den behöver laddas med sladd. Systemet optimerar effektiviteten under olika körförhållanden och laddar batteriet under körning eller inbromsning. Det accentuerar vårt outtröttliga fokus på avancerad teknik och en hållbar upplevelse bakom ratten.

I vårt modellprogram är en kompakt SUV en kategori som är  mindre än andra SUV:ar.  Kompakt SUV är ett populärt val av bil tack vare sin roliga och smidiga körstil.

LBX har en hjulbas på 2 580 mm och är 4 190 mm lång, 1 825 mm bred och 1 545 mm hög.

LBX står för Lexus Breakthrough Crossover.

Ja, LBX är utrustad med det senaste Lexus Link Connect-systemet som styrs via en 9,8”  pekskärm som inkluderar den inbyggda assistenten "Hey Lexus".

Ja, du kan koppla upp dig till Apple CarPlay trådlöst eller via sladd.

Ja, du kan koppla upp dig till Android Auto men endast via sladd.

LBX finns tillgänglig i fyra olika atmosfärer som gör att du kan välja en LBX som bäst uttrycker din personlighet. Välj mellan exklusiva ELEGANT, tidlösa RELAX, livfulla EMOTION eller kaxiga COOL.