1. Owners
  2. Maintenance
  3. Vehicle service
SERVICE & UNDERHÅLL

LEXUS SERVICE

Vårt team av specialutbildade Lexus-tekniker erbjuder alltid exceptionell service.

Genom år av erfarenhet, ett genuint intresse och ett långtgående utbildningsprogram kvalificerar sig våra servicetekniker för att arbeta med din Lexus.

Lexus genuina reservdelar produceras av Lexus-ingenjörer för att passa din Lexus perfekt, och med den kompromisslösa standard du kan vänta dig.

Den senaste mjukvaran och de rätta verktygen för diagnostik är avgörande när det handlar om att identifiera och åtgärda fel. En mjukvarudiagnostik ger snabb och exakt data om din Lexus, och identifierar felkällan.

Vare sig din Lexus är helt ny, eller har gått en längre sträcka så finns ett serviceprogram för att säkerställa att den hålls i bästa möjliga skick.

Lexus Visual Check är en inspektion som görs i samband med service av en servicetekniker, som kontrollerar alla huvudkomponenter på din Lexus. Detta innefattar däck, styrning, bromsar, lysen, kaross, avgassystem och vätskor. Efter inspektionen sammanställs en rapport som tydliggör nödvändiga åtgärder.

En Hybridhälsokontroll ingår när du servar din Lexus hos en auktoriserad återförsäljare eller serviceverkstad. Hybridhälsokontrollen innefattar hela hybridsystemet, och resulterar i en detaljerad rapport som tydligt redogör eventuella åtgärder.