1. Discover Lexus
  2. Performance
UPPTÄCK LEXUS

PRESTANDA

Prestanda handlar om så mycket mer än höga hastigheter. Det handlar först och främst om att känna sig som ett med bilen, på vägen och i sinnet. Vi anser att det är vårt jobb att förverkliga den känslan.

PRESTANDAMODELLER

Varje F SPORT-modell hämtar inspiration från LFA-superbilen, RC F och GS F, vilket förstärker Lexus redan djärva utseende med en extra sportigare stil. Lexus F Filosofin ingjuts i varje F SPORT-modell genom muskulös exteriördesign, sportfokuserade kupé och exklusivt anpassade köregenskaper - allt för att få ett kaxigare utseende och känslan av entusiasm för dig som förare.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/se/sv?carType=12742793-5df4-4a5e-8617-70595e2a32fd%2C3dd2fe7d-1044-430f-849a-66ec202beb4c&dealerid=hdtebjnu

Forced client side injection based on cached strategy

SKAPAD FÖR ATT BERÖRA

Passion gör oss mänskliga. Men det driver oss även framåt och gör därmed att vi kan skapa fantastiska bilar. Trots att vår ingenjörskonst grundar sig i teknik och innovation när vi designar, bygger och testar våra modeller sätter vi alltid magkänsla och tillfredställelse i första rummet. Känner du att bilen påverkar dig på något sätt? Tänder den en gnista hos dig? Siffror och tekniska specifikationer har betydelse, men det som verkligen har betydelse för Lexus är om bilen väcker känslor.