1. Owners
  2. Connected Services
UPPKOPPLADE TJÄNSTER

BLUETOOTH®

Få ut mer av din resa med hjälp av Bluetooth®-tekniken i din Lexus. Anslut din telefon trådlöst till din Lexus och upptäck hur mycket din smartphone kan hjälpa dig under hela bilresan.

KOPPLA UPP DIN TELEFON VIA BLUETOOTH®

Genom Bluetooth® kan du trådlöst koppla ihop din Lexus med en kompatibel telefon, så att du kan få full tillgång till dess funktioner, för att du obehindrat ska kunna köra vidare.

KONTROLLERA BLUETOOTH-KOMPATIBILITET

Använd vårt onlineverktyg för att kontrollera din telefon via vårt kompatibilitetsverktyg.

För dig som har frågor kring Bluetooth® eller vill ta reda på mer så har vi sammanställt de vanligaste frågorna om tekniken nedan. Skulle din fråga inte besvaras så kan din närmaste Lexus-återförsäljare eller Lexus-verkstad hjälpa dig.

Bluetooth® använder en radiofrekvens för att trådlöst skicka data över kortare avstånd. Blueetoth®-tekniken är ett säkert sätt att förflytta data mellan kompatibla enheter så som telefoner och kameror.

1. Säkerställ att Bluetooth® är aktiverat i din telefon.

2. Starta din Lexus multimediaenhet genom ett lätt tryck på "POWER" i Park-växeln, utan att ha foten på bromspedalen.

3. När multimediaskärmen har startat, tryck på "MENU" knappen i mittkonsolen för att öppna menyfliken.

4. Använd din Remote Touch-enhet för att gå till "SETUP" > "BLUETOOTH" > "ADD DEVICE" och välj din enhet från listan.

5. Följ instruktionerna för att slutföra kopplingen. I vissa fall kan du behöva ange en kod för att slutföra kopplingen.

6. När din enhet har kopplats, gå tillbaka till "BLUETOOTH"-menyn och välj om du vill koppla in din enhet som en telefon, ljudspelare eller både och.

7. Kopplingen kommer att lagras till nästa tillfälle. För att initiera kopplingen behöver du bara slå på Bluetooth® i din telefon.

8. Om du har kopplat en smartphone kan du säkert ta emot och starta samtal, eller streama musik genom din multimediaenhets "AUDIO"-läge.

Om du har problem att ansluta din enhet så ber vi dig kontrollera följande innan du tar kontakt med en av våra Lexus-återförsäljare eller serviceverkstäder.

1. Kontrollera att din enhet är kompatibel med Lexus Bluetooth® genom verkyget ovan.

2. Kontrollera att din Lexus eller din telefon inte är kopplad mot en annan enhet. Gå till "Settings" > "Bluetooth" och "Add Phone" för att säkerställa att din Lexus kan hitta din enhet.

3. Ta bort enheten ur multimediaenhetens system och lägg därefter till den på nytt.