1. Owners
  2. Connected Services
  3. Breakthrough Multimedia
SÖMLÖS TEKNIK

UPPDATERAT MULTIMEDIASYSTEM

Njut av det lika exklusiva som lättanvända multimediasystemet som är kompatibelt med våra uppkopplade tjänster och appen Lexus Link+. Systemet använder till exempel molnet för att kunna informera dig om trafikuppdateringar och via appen kan du spela musik som du annars bara kommer åt via din smartphone.

BANBRYTANDE FUNKTIONER

UPPDATERADE SYSTEM

Det nya multimediasystemet underlättar varje resa tack vare intuitiv teknik, omedelbar respons och de senaste framtidsorienterade funktionerna. Dessutom gör appen Lexus Link+ och våra uppkopplade tjänster att föraren har tillgång till innehållet i sin smartphone, via multimediaskärmen. 
AUTOMATISK ANSLUTNING

KOMPATIBEL MED BLUETOOTH

Med hjälp av Bluetooth-teknik kan föraren trådlöst ansluta sin smartphone med bilen vilket gör att funktioner som handsfree alltid finns tillgängligt. 
HÅLL DIG UPPDATERAD

UPPDATERADE KARTOR

Tack vare våra uppkopplade tjänster kan du vara säker på att kartan alltid är uppdaterad. Detta garanterar att de rutter du följer baseras på aktuell information så att du till exempel inte påverkas av pågående vägarbeten.  
HÅLL DIG UPPDATERAD

LEXUS E-BUTIK

Uppdatera till den senaste versionen av appen Lexus Link+ för att via Lexus E-butik kunna ta del av nya system och tjänster som bl a hitta nya appar eller uppdatera dina kartor.