1. Discover Lexus
  2. Concept cars
UPPTÄCK LEXUS

KONCEPTBILAR

Våra djärva och vågade koncept utgör drivkraften för Lexus. Genom kreativitet och kompromisslös design förflyttar de oss till framtiden, där det som tidigare verkat omöjligt plötsligt blir verklighet.

EN BRED HORISONT

För oss på Lexus står bilen alltid i centrum. Genom hög entusiasm och stark framtidssträvan är vårt ständiga mål att skapa något extraordinärt. Upptäck konceptbilarna LC C Concept, LF-1 Limitless, LS+, LF-FC, LF-SA och UX Concept. Ett urval av djärva framtidsvisioner som gett besökare på bilmässor världen över en inblick i framtiden.

LF 30 ELECTRIFIED

Lexus fortsätter att leverera innovativa och extraordinära upplevelser och på bilmässan i Tokyo visar företaget sin vision genom ”Lexus Electrified” för framtida generationer elektrifierade fordon.

LF-1 LIMITLESS

Crossoverkonceptet LF-1 Limitless visades för första gången upp på bilsalongen i Detroit (NAIAS 2018) den 15 januari 2018. Med sin låga taklinje, tekniska innovationer, och ett formspråk som hämtar inspiration från ett traditionellt japanskt svärd och smält metall ger LF-1 Limitless en spännande insyn i framtiden.

LS+ CONCEPT

Lexus visar upp LS+ Concept, en flaggskeppssedan med fokus på självkörande teknik som kan vara din verklighet redan 2020.

UX CONCEPT

På Paris Motor Show 2016 avtäcktes den urbana konceptbilen Lexus UX Concept som utformats med en ung, uppkopplad målgrupp i åtanke. I UX Concept nyttjas ny avancerad teknik i skön harmoni med klassiskt hantverk för att skapa en engagerande körupplevelse.

LF-FC

LF-FC ger en inblick i hur nästa fullskaliga flaggskeppsmodell kan komma att se ut. Det är en aggressivt elegant fyrdörrarsmodell med coupéliknande design och kraftfulla vätgasdrivna elmotorer som driver alla fyra hjulen samtidigt.

LF-SA

LF-SA-konceptet ger en lyxig weekend-känsla åt vardagens stadstrafik. Den är skapt för en framtid där Lexus-föraren fortfarande kan njuta av att köra bil med det ultimata i infotainment, säkerhet och uppkoppling. Framtidskänslan kommer igen i färgschemat, där lacken i Stellar-silver ger en rymdkänsla medan interiören känns inspirerad av en spektakulär solförmörkelse.