dada

THE LOFT BY LEXUS

DADA

DADA är en leksak som fritt kan kombineras med hjälp av band, hål eller pinnar så att barns fantasi ska stimuleras på ett nytt sätt.
Barn har vild fantasi och sin egen unika värld. De berättar sina historier med passion. Leksaker hjälper barn att uttrycka sin värld. Vanliga leksaksblock har fasta former och standardiserade anslutningsstrukturer vilket begränsar barns fantasi. Men vad händer om barn skulle kunna skapa egna leksaker med block som låter deras fantasi flöda? De skulle då ha möjlighet att skapa leksaker som speglar deras inre jag genom unika färger och former. DADA-block erbjuder just detta. Bekanta föremål kan anslutas genom bandning, sätta i hålen, så att barn kan skapa vad de vill och välja sina egna kombinationsmetoder. En rullväska som gör det enkelt för barn att ta ut blocken. De kan helt enkelt fälla ut väskan när de ska använda blocken.

DESIGNERN: MYUNGSIK JANG

Designern Myungsik Jang söker efter naturliga former och nya vinklar. Han inspireras av sin omgivning, djur och natur och vill genom sitt arbete berätta spännande historier.