main hero

LEXUS SPACE

THE LOFT ÖPPNAR PORTARNA

THE LOFT by Lexus och Brussels Airlines öppnade sin flygplatslounge igen måndag 3 augusti efter att varit vilande i 19 veckor.
Vi ser fram emot att få välkomna nya och gamla besökare och erbjuda dem fantastiska upplevelser igen. Mer information finns nedan.

VÄLKOMMEN TILL THE LOFT BY LEXUS OCH BRUSSELS AIRLINES

Nu öppnar THE LOFT by Lexus och Brussels Airlines igen på Bryssels flygplats. Koppla av, fräscha upp dig eller arbeta en stund i våra inspirerande lokaler och upplev vår världsberömda gästfrihet.

För att göra resan säker och stressfri för alla har vi vidtagit en rad hälso- och säkerhetsåtgärder som i viss mån kommer att påverka ditt besök. Vi har också tillfälligt ändrat våra öppettider och ser fram emot att hälsa dig välkommen måndag till fredag klockan 05:00 till 19:30.

Vi hoppas att du får en angenäm vistelse hos oss och önskar dig en trevlig fortsatt resa.

RUNDTUR I THE LOFT

Lexus har alltid strävat efter att låta sina kunder uppleva något utöver det vanliga. Ta en tur till Brussels Airlines Lounge, i Pier A på Bryssel flygplats och upplev THE LOFT - ett spännande koncept som gör livet som affärsresenär bekvämare. Varje element är genialt utformade för att upplevelsen ska appellera alla sinnen. Lexus kundbemötande grundar sig i Japans historia och framför allt Omotenashi. Ett koncept som betyder "gästfrihet och artig service" men som även beskriver ett tydligt fokus på att i alla lägen förutse kunders behov. Innan behovet uppstår.


 

 
  loft by lexus logo

UPPLEV LOFT BY LEXUS

 • 
 

 
  experience portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  UPPLEVELSER

  Hos Lexus får du uppleva "Amazing" i varje enskild detalj. Allt från den silkeslätta styrningen till de supermjuka skinnsätena hjälper nämligen till att förstärka körupplevelsen. Och nu har du chansen att prova det själv. Från banbrytande stolar med shiatsumassage och GROHE-duschar till "stjärnbelysta" sovplatser. Välkommen på en resa som presenterar Lexus innovationskraft.

 • 
 

 
  brand portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  BILDGALLERI

  Ta något att dricka, sätt dig ned och njut av Lexus-atmosfären.

  När du tittar runt ser du hur pass närvarande Lexus varumärke är. Varje detalj har skapats för att spegla balansen mellan Lexus hantverk, modiga design, imponerande prestanda och höga nivå av innovationskraft.

UTFORSKA LEXUS MODELLER