main hero

LEXUS SPACE

THE LOFT TAKES A BREAK

Tyvärr måste THE LOFT by Lexus & Brussels Airlines tillfälligt stängas på grund av den pågående pandemin. Men vi ser redan nu fram emot den dag när vi återigen får öppna dörrarna för våra gäster, och erbjuda dem en upplevelse utöver de vanliga. Läs mer.

THE LOFT by LEXUS & BRUSSELS AIRLINES

THE LOFT by Lexus och Brussels Airlines är för närvarande stängt på grund av att den belgiska regeringen tillfälligt har stängt delar av landets gränser i kampen mot spridningen av COVID-19. Under tiden förbereder vi oss på att återigen öppna dörrarna till den prisbelönta loungen så snart omständigheterna tillåter det.

    The Loft By Brussels Airline Promo Image

LEXUS NYHETER

THE LOFT by BRUSSELS AIRLINES OCH LEXUS FICK FÖR ANDRA ÅRET I RAD PRIS SOM “EUROPAS LEDANDE FLYGPLATSLOUNGE 2020”.

RUNDTUR I THE LOFT

Lexus har alltid strävat efter att låta sina kunder uppleva något utöver det vanliga. Ta en tur till Brussels Airlines Lounge, i Pier A på Bryssel flygplats och upplev THE LOFT - ett spännande koncept som gör livet som affärsresenär bekvämare. Varje element är genialt utformade för att upplevelsen ska appellera alla sinnen. Lexus kundbemötande grundar sig i Japans historia och framför allt Omotenashi. Ett koncept som betyder "gästfrihet och artig service" men som även beskriver ett tydligt fokus på att i alla lägen förutse kunders behov. Innan behovet uppstår.

    loft by lexus logo

UPPLEV LOFT BY LEXUS

 •     experience portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  UPPLEVELSER

  Hos Lexus får du uppleva "Amazing" i varje enskild detalj. Allt från den silkeslätta styrningen till de supermjuka skinnsätena hjälper nämligen till att förstärka körupplevelsen. Och nu har du chansen att prova det själv. Från banbrytande stolar med shiatsumassage och GROHE-duschar till "stjärnbelysta" sovplatser. Välkommen på en resa som presenterar Lexus innovationskraft.

 •     brand portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  BILDGALLERI

  Ta något att dricka, sätt dig ned och njut av Lexus-atmosfären.

  När du tittar runt ser du hur pass närvarande Lexus varumärke är. Varje detalj har skapats för att spegla balansen mellan Lexus hantverk, modiga design, imponerande prestanda och höga nivå av innovationskraft.

UTFORSKA LEXUS MODELLER