the loft by brussels airline hero

LEXUS NYHETER

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES OCH LEXUS BLIR FÖR ANDRA ÅRET I RAD "EUROPE'S LEADING AIRLINE LOUNGE 2020"

För andra året i rad har THE LOFT by Brussels Airlines och Lexus på Bryssels flygplats utsetts till "Europe's Leading Airline Lounge 2020" under den årliga galan World Travel Awards.

World Travel Awards uppmärksammar organisationer som är erkända för sitt engagemang och tydliga fokus på kundupplevelsen. Både privat- och affärsresenärer röstade på THE LOFT by Brussels Airlines och Lexus som vinnare i sin kategori.

I och med att utmärkelsen delades ut mitt under rådande coronapandemi har juryn uppmärksammat hur The Loft har hanterat coronapandemin genom att anpassa sina tjänster till de nuvarande hälso- och säkerhetsåtgärderna. Det faktum att privata- och affärsresenärer röstade på THE LOFT mitt under en pandemi gör utmärkelsen ännu mer värdefull, eftersom båda företagen gör sitt yttersta för att fortsätta sätta kunden i centrum, oavsett yttre omständigheter.

THE LOFT by Brussels Airlines och Lexus är ett unikt loungekoncept med fokus på komfort, teknik, design och en blandning av 'Belgitude' och japansk gästfrihet.

”Hos oss står alltid kunden i fokus, både under normala förhållanden och under dessa extremt utmanande omständigheter. Det faktum att vi har vunnit priset för "Europe's Leading Airline Lounge 2020" under det svåraste året som vårt företag och flygindustrin någonsin har upplevt, gör det ännu mer värdefullt. Jag är oerhört tacksam för de röster som researrangörer och kunder har lagt på THE LOFT, och ännu mer för de kunder som fortsätter att besöka THE LOFT under dessa utmanande tider. De ger oss energi till att alltid förbättra oss själva och att fortsätta erbjuda fantastiska upplevelser, även inom de begränsningar vi står inför på grund av de nuvarande hälsoåtgärderna”, säger Tanguy Cartuyvels, chef för kundupplevelse och marknadsföring på Brussels Airlines. ”Genom att arbeta tillsammans med partners som alltid erbjuder tjänster av högsta kvalitet kan vi erbjuda en exceptionell gästupplevelse. Och här är Lexus det perfekta exemplet.”

Pascal Ruch, chef för Lexus Europe, säger: ”Vi är tacksamma för alla våra kunder och deras förtroende. Och vi är extra glada över att få denna uppskattade utmärkelsen för andra året i rad. Lexus fokus på Omotenashi, den japanska personliga upplevelsen som vi alltid erbjuder våra gäster uppskattas i år mer än någonsin, vilket gör en stor skillnad och skänker ett lugn för affärsresenärer i osäkra tider. Vi uppskattar samarbetet med Brussels Airlines och övriga partners som vi delar utmärkelsen med idag.”

THE LOFT by Brussels Airlines och Lexus är inspirerad av Lexus elegans, design och japanska gästfrihet. The Loft öppnade dörrarna den 25 juni 2018 och har som mål att alltid vara en plats där internationella resenärer kan koppla av och slippa stressen på Bryssels internationella flygplats.

The Loft är ytterligare en förlängning av Lexus varumärke och ett steg mot att bli ett globalt lyxvarumärke. Loungens gäster har en mängd faciliteter som gör deras besök bekvämt, avkopplande och trevligt samtidigt som de kan fördjupa sig i Lexus värld.

THE LOFT by Brussels Airlines och Lexus täcker ett område på 2040m 2 och har plats för 500 gäster. Loungen är uppdelad i områden med olika atmosfärer och funktioner, inklusive en central placerad bar, sittplatser och arbetsstationer som är en bra plats att landa vid när du är på resande fot.

Besökare erbjuds en unik blandning av premiumupplevelser:

 • Japanska gästfrihet signerad Lexus
 • Chokladupplevelse värd en Neuhaus maître chocolatier
 • Hemmaspa i form av duschsviter från Grohe
 • Individuella sovkapslar med stjärntak
 • Massagestolar med Shiatsu-massage som återfinns i Lexus LS
 • Många färska ekologiska rätter och drycker från Foodmaker och Rombouts
 • Ölkranar med den bästa belgiska ölen
 • Miljötänk genom att vara helt fritt från plastflaskor
 • Prisbelönt konst och inspirerande eleganta designelement från Lexus
 • Ljudsystem från Mark Levinson
 • Regelbundna evenemang som tillexempel vinprovning till konserter


 • Efter beslutet från den belgiska regeringen har The Loft tillfälligt stängt i kampen mot spridningen av COVID-19. Under tiden förbereder Brussels Airlines och Lexus The LOFT för så att det åter kan öppna så snart omständigheterna tillåter det.
  Mer information om THE LOFT by Brussels Airlines och Lexus och om alla andra partners finner du här: https://press.brusselsairlines.com/brussels-airlines-extends-the-loft-at-brussels-airport