2018 lexus paris motorshow hero

PUBLICERAT DEN: 2018-09-21

LEXUS PÅ PARIS MOTOR SHOW 2018

 • Den 2 oktober avtäcker Lexus en ny version av sportcoupén RC och visar upp helt nya UX och ES.
 • 2018 lexus paris motorshow rc

  PARIS MOTOR SHOW 2018

  SPORTCOUPÉN RC – FÖRFINAD OCH FÖRNYAD

  Grunden lever kvar – men med omsorg och precision i varje detalj har RC förfinats, förbättrats och förnyats för att på bästa sätt förmedla det senaste designspråket tillsammans med ännu skarpare och roligare köregenskaper. Exteriört har den sportiga grunddesignen bibehållits, men inte utan att förändra viktiga detaljer. Resultatet är en lyxig sportcoupé med ännu tydligare familjeband till den större Lexus LC.

 • 2018 lexus paris motorshow ux 810x1080 v2

  PARIS MOTOR SHOW 2018

  NYA LEXUS UX

  Nya Lexus UX erbjuder innovativ komfort och hög säkerhet som tillsammans med djärva nya designelement och en ultraeffektiv ny drivlina placerar UX i en klass för sig. Tack vare sin dynamiska karaktär levererar UX en snabb och engagerande körupplevelse utan att gå miste om den sömlösa komfort man bara kan förvänta sig av en Lexus.

 • 2018 lexus paris motorshow es 810x1080 v2

  PARIS MOTOR SHOW 2018

  NYA ES: EN HELT NY NIVÅ AV SOFISTIKERAD PRESTANDA

  På Paris Motor Show har den sjunde generationen av vår mellansedan äntligen världspremiär. En sedan som visar en ambitiösare väg än sina föregångare genom att ta den banbrytande komforten, som har gjort ES världskänd, till en helt ny nivå. Nya ES, som nu för första gången introduceras i Sverige, har dessutom ett helt nytt chassi som gav våra ingenjörer och designers möjligheten att kombinera en dynamisk exteriördesign med en förfinad körupplevelse.