Lexus Loft Award

LEXUS NEWS

THE LOFT VINNER PRIS FÖR EUROPAS BÄSTA FLYGPLATSLOUNGE 2019.

    Logo Lexus Loft Award
THE LOFT AV BRUSSELS AIRLINES OCH LEXUS PÅ BRYSSELS FLYGPLATS ÄR EUROPAS BÄSTA FLYGPLATSLOUNGE 2019.
Under den 26:e upplagan av World Travel Awards utsågs THE LOFT av Brussels Airlines och Lexus på Bryssels flygplats till Europas bästa flygplatslounge 2019.
World Travel Awards är ett prestigefyllt och globalt erkänt nätverk inom resor och turism. Detta globala nätverk väljer ut organisationer som är kända för sitt engagemang och låter sedan allt från kunder till researrangörer och turister rösta fram en ensam vinnare varje år.
THE LOFT av Brussels Airlines och Lexus är ett helt unikt loungekoncept med fokus på komfort, teknologi och design. Samtidigt är det en perfekt mix mellan det belgiska arvet och den ödmjuka japanska gästfriheten.
”Vi är extremt stolta över att ta emot detta prestigefyllda pris. Det visar att vårt fokus på just kundnöjdhet inte bara är någonting som vi tar på stort allvar utan något som även våra besökare uppskattar.”
Pascal Ruch, Head of Lexus Europe, sa:
”Vi är mycket glada över att resebranschen har uppmärksammat denna unika upplevelsen för affärsresenärer. För Lexus är detta partnerskap en spännande möjlighet att presentera Lexus design, hantverk och japanska gästfrihet, Omotenashi, för en global publik som inte nödvändigtvis befinner sig i fordonsvärlden.”
THE LOFT av Brussels Airlines och Lexus öppnade sina dörrar den 25 juni 2018 med en vision om att bli en avkopplande plats för internationella resenärer. En plats där man kan inspireras av Lexus elegans, design och japanska gästfrihet. Sedan öppningen har loungen redan välkomnat över 450 000 besökare som alla har fått en lika bekväm som avkopplande upplevelse samtidigt som de fördjupat sig i Lexus värld.
THE LOFT gör på så sätt att Lexus verkligen har nått ut till personer utanför fordonsvärlden där Lexus är ett renommerat globalt lyxvarumärke.
THE LOFT av Brussels Airlines och Lexus täcker ett område på 2040m2 och rymmer upp till 500 gäster samtidigt. Loungen är uppdelad i områden som alla har olika atmosfär och erbjuder olika funktioner. Här finns allt från en bar och sittplatser till lugna ytor som är idealiskt för affärsresenärer som behöver arbeta ostört.
En unik blandning av premiumfunktioner:
 • Japansk gästfrihet signerad Lexus
 • Unik chokladupplevelse skapad av Neuhaus Maître Chocolatier
 • Duschsviter från GROHE med SPA-funktion
 • Enskilda sovpoddar med stjärnor i taket
 • Stolar med shiatsumassage som inspirerats av Lexus LS
 • Färska ekologiska maträtter och drycker från Foodmaker och Rombouts
 • Ölkranar med den bästa belgiska ölen
 • Fritt från plastflaskor (eco-anpassad miljö där alla plastflaskor har förbjudits)
 • Prisbelönt konst och inspirerande eleganta designelement från Lexus
 • Ett rum som erbjuder en unik ljudupplevelse dedikerad Mark Levinson hi-end audio system
 • Regelbundna evenemang som t.ex vinprovningar och konserter
THE LOFT av Brussels Airlines och Lexus ligger i Pier A på Bryssels flygplats och är öppen varje dag mellan 05:00 till 21:00.
Lexus-loungen har designats av FITCH, en detaljhandels- och varumärkeskonsult som bland annat har producerat ett framgångsrikt designkoncept för Lexus europeiska återförsäljarnätverk. På THE LOFT har de fått möjligheten att förverkliga fler idéer och nya spännande funktioner. Inspirationen har även hämtats från varumärkesupplevelsen INTERSECT by Lexus i Tokyo, Dubai och New York.