SMAKRESAN

HÅLLBARA SMAKER: AVSNITT 5

Presenteras av Lexus och Condé Nast International.

 •     Episode Five Meet Nicolai Ellitsgaard Image

  SMAKRESAN

  MÖT NICOLAI ELLITSGAARD

  Vi är stolta över att samarbeta med den inspirerande danska kocken Nicolai Ellitsgaard vars filosofi om hållbarhet återspeglar samma strategi som låg till grund för Lexus nya lilla SUV Lexus UX.

  Nicolai är kock på världens största, och Europas första, undervattensrestaurang och nu får vi följa med honom när han utforskar den vackra norska kusten på jakt efter hållbara ingredienser.

 •     Episode Five Wonder Under Water Image

  SMAKRESAN

  ETT UNDER - UNDER VATTNET

  Den Michelin-belönade restaurangen UNDER är nedsänkt mer än 5 meter under havets yta. Restaurangen har formen av ett nedsänkt periskop och den ständigt föränderliga havsbottnen är synlig för gästerna genom en enorm glasvägg. När Nicolai inte lagar mat tillbringar han dagarna tillsammans med sitt team och de utforskar det lokala landskapet på jakt efter färska ingredienser.

 •     Episode Five Meet The UX Electric Image

  SMAKRESAN

  UPPTÄCK VÅR FÖRSTA ELBIL LEXUS UX

  När Nicolai reser runt längsmed den norska kusten erbjuder Lexus första elbil UX 300e det bästa skyddet mot det hårda och oförutsägbara klimatet. Den unika karaktären hos Lexus första elbil sammanför ett kaxigt urbant utseende med en avancerad elmotor.

    2020 lexus journeys in taste 2020 qouteBG
    2020 lexus journeys in taste 2020 QuoteImage

“DET KÄNNS LOGISKT ATT ANVÄNDA INGREDIENSER SOM DET ÄR SÄSONG FÖR JUST HÄR, JUST NU.”

Nicolai Ellitsgaard, Kökschef