SMAKRESAN
HÅLLBARA SMAKER: AVSNITT 5
Presenteras av Lexus och Condé Nast International.
-
SMAKRESAN
MÖT NICOLAI ELLITSGAARD
Vi är stolta över att samarbeta med den inspirerande danska kocken Nicolai Ellitsgaard vars filosofi om hållbarhet återspeglar samma strategi som låg till grund för Lexus nya lilla SUV Lexus UX.
Nicolai är kock på världens största, och Europas första, undervattensrestaurang och nu får vi följa med honom när han utforskar den vackra norska kusten på jakt efter hållbara ingredienser.
-
SMAKRESAN
ETT UNDER - UNDER VATTNET
Den Michelin-belönade restaurangen UNDER är nedsänkt mer än 5 meter under havets yta. Restaurangen har formen av ett nedsänkt periskop och den ständigt föränderliga havsbottnen är synlig för gästerna genom en enorm glasvägg. När Nicolai inte lagar mat tillbringar han dagarna tillsammans med sitt team och de utforskar det lokala landskapet på jakt efter färska ingredienser.
-
![]()
![]()
“DET KÄNNS LOGISKT ATT ANVÄNDA INGREDIENSER SOM DET ÄR SÄSONG FÖR JUST HÄR, JUST NU.”
Nicolai Ellitsgaard, Kökschef