SMAKRESAN

RUSTIKA SMAKER: DEL 8

Presenteras av Lexus och Condé Nast International.

 •     Episode Eight Meet Antonia Klugmann Image

  SMAKRESAN

  MÖT ANTONIA KLUGMANN

  I det åttonde avsnittet av Lexus Smakresa möter vi Antonia Klugmann, kocken som delar sin intellektuella syn och passion för Friuli - det lika förtrollande som förvånansvärt bortglömda kulinariska hörnet av Italien.

  När Antonia sätter sig bakom ratten i sin Lexus ES, hittar hon både lugn och inspiration i regionens många spökstäder som dyker upp längs vägens vackra omgivningar. Hon besöker lokala leverantörer, där en lokal kvinna driver en gård och en kvarn som malt mjöl sedan 1895.

 •     Episode Eight Award Winning Quality Image

  SMAKRESAN

  PRISVINNANDE KVALITET

  Antonia driver restaurangen L'Argine A Venco, belägen i en gammal kvarn med anor från 1800-talet. Med sina 16 sittplatser och utmärkelse i Michelinguiden, är upplevelsen och maten djupt rotad i den mångkulturella historia som norra Italien har att erbjuda. Efter att i halva sitt liv ägnat sig åt juridik var det dags att ändra kurs mot den gastronomiska världen. Antonia ser på sin säsongsanpassade meny som en spegling av sin egen personlighet, som en reflektion av sin progressiva tankebana. "Det är viktigt att hela tiden utvecklas. Och aldrig stanna upp.", säger hon.

 •     Episode Eight Meet The Lexus ES Image

  SMAKRESAN

  MÖT LEXUS ES

  Lexus ES tar för sig i sin design: lägre, bredare och mer strömlinjeformad. Den djärva coupé-liknande siluetten står ut även på den vackra italienska landsbygden. Antonia har utrymme att andas in och njuta av Friulis omgivningar, som tagit sitt namn från den forne erövraren Julius Caesar. Runt om regionen har många kända personer från Attila av Hun till Ernest Hemingway kallat det sitt hem.

    2020 lexus journeys in taste episode 8 quote background
    2020 lexus journeys in taste episode 8 quote portrait

"JAG ÄR INTE EN PERSON SOM FÖLJER EN UTSTAKAD VÄG. MIN STIL ÄR HELT PERSONLIG, REN OCH OPRETENTIÖS. FÖR MIG LIGGER INGET DYRBART I DET SOM ÄR SÄLLSYNT."

Antonia Klugmann, Chefskock