BILMÄSSA

LEXUS PÅ GENEVA MOTORSHOW 2019

Lexus har premiär i Europa för två nya modeller på 2019 års upplaga av Bilmässan i Genève. Den ena representerar det framtida designformspråket och den andra modellen visar vart vi är på väg inom internationell motorsport.

 • 2019 lexus geneva motor show rc f track edition

  RC F TRACK EDITION

  RC F TRACK EDITION: UTÖKAR LEXUS PRESTANDA-PROGRAM

  Både racingintresserade och prestandasökande kan glädjas över nya RC F Track Edition. Med kolfiberkeramiska bromsar, som vanligtvis ses i supersportbilar för att hålla vikten nere och optimera downforce, är det tydligt att RC F har designats för perfektionister.

 • 2019 lexus geneva motor show lc convertible

  LC CONVERTIBLE

  LEXUS LC CONVERTIBLE CONCEPTS DESIGNMÅL

  Nya Lexus LC Convertible Concept är kraftfull och dramatisk återgivning av en öppen roadster. Designmålet "Ultimate Beauty" nåddes genom att kombinera Japansk estetik med löftet om att körupplevelsen ska vara av det slag som endast en cabriolet kan erbjuda.

  De atletiska proportionerna som LC Convertible Concept visar upp ger en lång, låg och elegant form medan kupén ger en härlig rymd för både förare och passagerare. Den vackra vita skinnklädseln på de skräddarsydda sätena fångar uppmärksamheten och med accentuerande gula stickningar tillförs ytterligare elegans som förhöjer den genomgående vackra designen.