BILPOOLEN KINTO SHARE

TILLGÅNG TILL EN LEXUS
NÄR DET PASSAR DIG.

KINTO Share är en bilpool som lanserades i Sverige under sommaren 2020. Nu fortsätter tjänsten att växa med fler bilmodeller och till fler områden. Det innebär att du från och med nu kan boka en Lexus UX 250h när det passar dig. Under en timme, ett dygn eller varför inte en hel weekend?

 • DIN LEXUS STÅR RUNT HÖRNET

  Från och med nu kan du boka Lexus UX 250h på utvalda stationer runt omkring i Stockholm. Ett enkelt sätt att uppleva vår självladdande elhybrid-SUV och framför allt ett markant steg mot KINTOs mål att kunna erbjuda rätt typ av bil för rätt typ av resa och ändamål.

  Elhybridsuven Lexus UX 250h kompletterar de modeller som redan ingår i KINTO Share i Sverige och är ytterligare ett steg i målsättningen att erbjuda rätt typ av bil för rätt resa och ändamål – men med extra omhändertagande och premiumkänsla som bara en Lexus kan erbjuda.

 • SÅ FUNGERAR KINTO SHARE

  Det är enkelt att använda KINTO Share. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, registrera dig och sen kan du boka en bil från en timme till hur länge du vill.

  Välj mellan flera modeller baserat på vad du ska göra. Till exempel är nya Lexus UX 250h perfekt när du är i behov av en mindre SUV med hög komfort och en lika trygg som bekväm körupplevelse.

  Du hämtar bilen på utvald KINTO-plats (finns på flera ställen i stan) och låser sedan upp bilen direkt i appen. Självklart ingår fast parkering, drivmedel, trängselskatt, försäkring, besiktning, service och underhåll i priset. När du är klar lämnar du tillbaka bilen där du hämtade den.

  Det kan inte bli smidigare!