UPPTÄCK LEXUS

TEKNOLOGI

För oss på Lexus är teknologi en gnista som sätter igång vår kreativitet. Vi är aldrig nöjda och tar därför de senaste innovationerna vidare till helt nya nivåer.

OVÄNTADE ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Vår syn på teknologi är alltid dynamisk, aldrig statisk. Vi ser teknologi som en början på något nytt istället för något som ska appliceras på det befintligt. Det gör att vi alltid kan sträva framåt och tillåta oss att vara kreativa så att vi kan flytta gränserna och leverera något alldeles enastående, briljant, exceptionellt. Kort sagt: vi strävar ständigt efter att skapa det fantastiska.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  TEKNOLOGI

  INSPIRERAD INNOVATION

  Vi går långt bortom att bara applicera avancerad teknologi på befintliga modeller. Vi integrerar teknologin i våra modiga nya idéer som i sin tur leder till att våra bilmodeller är under ständig utveckling.

 • TEKNOLOGI

  INTELLIGENT SUPPORT I TRAFIKEN

  Lexus Safety System + är ett lika intelligent som intuitivt system som alltid finns där för att se till att du känner dig extra trygg i trafiken.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  TEKNOLOGI

  BANBRYTANDE TEKNOLOGI

  Upplevelsen framför ratten är alltid i rörelse för att hitta nya vägar. Vi tar tillvara på teknologins drivkrafter och för dem framåt. För framtiden kan bara förändras om vi väljer att förändra den.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  TEKNOLOGI

  LADDAD MED PREMIUMKÄNSLA

  Banbrytande teknologi är inte tillräckligt. När du blickar ut över Lexus modellprogram kommer du snabbt upptäcka att varje modell är laddad med innovationer i absolut världsklass tillsammans med exceptionell lyx.