UPPTÄCK LEXUS

PRESTANDA

Prestanda handlar om så mycket mer än höga hastigheter. Det handlar först och främst om att känna sig som ett med bilen, på vägen och i sinnet. Vi anser att det är vårt jobb att förverkliga den känslan.

SKAPAD FÖR ATT BERÖRA

Passion gör oss mänskliga. Men det driver oss även framåt och gör därmed att vi kan skapa fantastiska bilar. Trots att vår ingenjörskonst grundar sig i teknik och innovation när vi designar, bygger och testar våra modeller sätter vi alltid magkänsla och tillfredställelse i första rummet. Känner du att bilen påverkar dig på något sätt? Tänder den en gnista hos dig? Siffror och tekniska specifikationer har betydelse, men det som verkligen har betydelse för Lexus är om bilen väcker känslor.

 •     lexus performance hub f philosophy

  PRESTANDA

  F-FILOSOFI

  F-modellerna är skapade med en passion för att ta teknik och prestanda till en högre nivå. De är helt enkelt konstruerade för att ge en stor och renodlad körupplevelse. Ett åtagande som är själva hjärtat i Lexus och därmed fundamentet i vår F-filosofi.

 •     lexus performance hub lc 500

  PRESTANDA

  FLAGGSKEPPSCOUPÉN LC

  LC är början på en ny era för Lexus. Laddad med det kraftfulla Multi Stage Hybrid-systemet för att ge dig som förare en oförglömlig upplevelse.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  PRESTANDA

  F-MODELLER

  Genom att vara konkreta bevis på vår F-filosofi är våra F-modeller beviset för vår kärlek och passion för provokativ prestanda. Sätt dig framför ratten och upplev vad ren körglädje verkligen handlar om.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  PRESTANDA

  F SPORT

  Välj den Lexus-modell som passar dig bäst och ge den sedan en kraftfullare karaktär. Utrustningsnivån F SPORT är inte bara visuell. De har även försetts med uppgraderad fjädring för en sportigare körupplevelse.