1. Electrifying experiences
  2. Controlled exhilaration
EN ELEKTRISK UPPLEVELSE

KÄNSLAN ÄR ELEKTRISK

Omedelbar kraft under din kontroll. När du kör elbilen Lexus UX 300e finns det inga växlar som fördröjer den elektriska kraften vilket gör att du får uppleva en omedelbar, tillfredsställande acceleration i UX 300e.

Klicka på cykelns delar nedan för att ta reda på mer om UX 300e speciella karaktär.

SASHIKO-KVILTNING

Det är svårt att inte koppla av i den mjuka skinnklädseln som är inspirerad av Sashiko, en traditionell japansk kviltningsteknik som används vid tillverkning av kampsportsdräkter till judo och kendo. Det kviltade skinnet är dessutom dekorerat med perforeringsmönster som bildar matematiska kurvor och graderingar.

AERODYNAMISKA BAKLYKTOR

Den numera ikoniska baklyktan tar för sig över hela Lexus UX 300e bagagelucka men förbättrar även UX aerodynamiska prestanda. Den breda baklyktan fungerar nämligen som en spoiler och stabiliserar på så sätt UX när det till exempel kommer en kastvind från sidan.

ANPASSAD EFTER DIN VARDAG

Batteriet i Lexus UX 300e är i första hand optimerat efter de mest förekommande resorna, såsom t ex fram och tillbaka till arbetet. Det ger en räckvidd som gör att du kan köra upp till 315 km (WLTP) mellan laddningar i UX 300e. Teknik som utvecklats med erfarenhet från över 1,7 miljoner sålda självladdande elhybrider sedan 2004.

FORMGIVEN FÖR KONTROLL

Den handsydda skinnratten ger dig ett fast grepp och perfekt förutsättning för att växla snabbt och effektivt med paddlarna bakom ratten. En elegant detalj som utstrålar en sportig karaktär och ger dig som förare omedelbar respons ute på vägen.

LEXUS LINK

Appen Lexus Link gör det enkelt för dig att komma i kontakt med våra uppkopplade tjänster. Allt från tjänsten Hitta min Lexus, till att ha koll på när nästa service är, eller enkelt kunna dela bilresan med dina vänner är nu bara en knapptryckning bort.

RÄTT BALANS

UX solida chassi och perfekta batteriposition gör bilen balanserad vilket innebär att du känner dig lika säker som naturligt trygg bakom ratten.