1. Electrified
  2. All-Electric
LEXUS ELECTRIFIED

ELBILAR

Lexus elbilar är enkla att ladda och kombinerar ren, elektrisk kraft med spännande prestanda och interiörer utformade av Lexus hantverksmästare, Takumi.

ELBILAR

SÅ FUNGERAR VÅRA ELBILAR

Inga utsläpp, låga driftkostnader och hög säkerhet – en elbil från Lexus erbjuder fler fördelar än bara kompromisslös prestanda och en oslagbar upplevelse på vägen.

LEXUS LAUNCHES A BRAND NEW BEV

HELT NYA LEXUS RZ

20 april 2022 lanserade vi vår första renodlade elbil. Namnet på denna helt nya elbil är Lexus RZ 450e och den förkroppsligar Lexus unika fordonsdesign och erbjuder en körupplevelse som har sin grund i avancerad elektrifieringsteknik.

NYA BILAR

NYA UX 300e

Upptäck evolutionen hos Lexus första elbil – nu med över 40 % längre räckvidd, fler säkerhetsfunktioner, avancerad teknik och en ännu mer engagerande körupplevelse. Denna urbana och kompakta SUV erbjuder en ännu mer engagerande körupplevelse som är både distinkt och sofistikerad.

 

LEXUS LINK

ANSLUT TILL FRAMTIDEN

Elbilar är uppkopplade bilar. De använder mobilteknologi för att erbjuda en rad uppkopplade tjänster som gör varje resa trygg och smidig – från att hitta din bil till att boka service.