PRESTANDA

F SPORT

Utrustningsnivån F SPORT är utvecklad av samma team som fintrimmade ikonen LFA och våra högprestandamodell RC F. Den muskulösa exteriören, den förarfokuserade kupén och de vässade köregenskaperna kommer garanterat få ditt hjärta att slå snabbare.

F SPORT EXTERIÖR DESIGN

Utrustningsnivån F SPORT är skapad för att väcka uppmärksamhet genom den distinkta spindelgrillen och skimrande kromade detaljerna. Kylluftsinsläpp för bromsarna och små aerodynamiska fenor på den nedre frontspoilern förstärker både väghållning och utseende. Dessutom ingår även unika F SPORT lättmetallfälgar och diskreta F SPORT emblem som längs med både interiör och exteriör påminner om platsen där F SPORT föddes – världskända Fuji Speedway.

 •     lexus f sport section02 02

  EXKLUSIVA FÄLGAR OCH FINTRIMMAD FJÄDRING

  Lättmetallfälgarna är anpassade för lågprofildäck som ger oslagbar kurvtagning. Dessutom är fjädringen både fram och bak förfinad för att förbättra kontrollen och komforten när du sitter framför ratten.

 •     lexus f sport section02 03

  EXKLUSIV STÖTFÅNGARE OCH GRILL

  F SPORT ger ett lika kraftigt som tydligt uttryck genom den karakteristiska spindelgrillen och unika stötfångaren. Den djupare, nedre sektionen har en integrerad spoiler och kompletteras med två separata, yttre luftintag.

F SPORT INTERIÖR

Den racinginspirerande interiören i utrustningsnivån F SPORT ger exklusiva sportstolar, aluminiumpedaler, och en ratt signerad F SPORT. När du sätter dig i den förarfokuserade kupén märker du snabbt hur varje liten detalj är designad på ett intuitivt sätt för att du ska känna dig som ett med den sportiga upplevelsen.

    lexus f sport section03 00
 •     lexus f sport section03 01

  SPECIALUTVECKLADE SPORTSTOLAR

  De nyutvecklade sportstolarna ger suveränt stöd från höften hela vägen upp till axlarna. Stolarnas eleganta sömmar är dessutom handsydda av våra Takumis som är våra allra skickligaste yrkesmän.

 •     lexus f sport section03 02

  RACINGINSPIRERAD INSTRUMENTPANEL

  Instrumentpanelens sportinspirerade design visar snyggt och intuitivt den kördata som du behöver för att kunna hantera bilen på bästa möjliga sätt. Men instrumenten är även kopplade till Körlägesväljaren vilket innebär att belysningen varierar efter vilket körläge du väljer.

  Notera: Endast tillgängligt för utvalda modeller i Lexus modellprogram.

 •     lexus f sport section03 03

  SPORTRATT OCH PEDALER

  Självklart bär sportratten F SPORT-emblemet vilket innebär att den är ergonomiskt utformad för att du ska känna dig som ett med bilen. Genom en elegant beklädnad av perforerat skinn matchar ratten växelväljaren på ett perfekt sätt. Även aluminiumpedalerna speglar F SPORT-versionernas motorsportsarv genom sitt perfekta grepp och en oslagbar sportkänsla.

  Notera: Endast tillgängligt för utvalda modeller i Lexus modellprogram.

VÄLJ DIN F SPORT MODELL

Den karakteristiska stylingen som utrustningsnivån F SPORT har finns tillgänglig genom hela modellprogrammet. Från kompakthybriden CT och den intelligenta hybridcoupén RC till den lyxiga hybrid-SUV:en RX. Upptäck hur F SPORT kan ladda din favoritmodell med en sportigare känsla och framtoning.