2018 lexus ls 500h hero

LS

BORN TO PIONEER

Få sedaner kommer nära Lexus LS. Ett mästerverk där ingenjörskonst samsas med kompromisslös komfort och klanderfri lyx från Lexus.

MÖT LS

Nya LS är resultatet av en kreativ resa som pågått i över fem års tid. Nu lanseras den femte generationen av vår flaggskeppssedan som kommer att förändra synen på vad en lyxsedan från Lexus är, och vad den kan göra. När LS återskapades från grunden förfinades väghållning och prestanda utan minsta avkall på den outmanade komfort och lyx som varit dess signum sedan 1989.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Interiör skapad av våra Takumis

  Handvikta origami-dörrsidor, mönstrat shimamoku-trä och accentuerande paneler i skuret glas med inspiration från Edo Kiriko är bara ett fåtal exempel på det som gör nya Lexus LS unik. Vidden av LS kompromisslösa lyx kan dock upplevas i sin helhet först då du satt dig i en av de handsydda skinnsätena och stängt den ljudisolerande dörren om dig.

 • Ett riktigt Omotenashi-välkomnande

  LS är inspirerad av den höga japanska gästfriheten. Så snart du nuddar handtaget vaknar LS till liv och gör sig sedan ljudlöst redo att välkomna dig in i kupén genom att höja chassit samtidigt som förarsätet sänks. En procedur som gör det enklare för föraren att sätta sig bekvämt framför ratten.

 • Lexus Safety System +

  För säkerhets skull är nya LS även utrustad med den senaste generationen Lexus Safety System +. Ett avancerat säkerhetssystem som förutom Aktivt krockskyddssystem, Aktivt avbländande helljus-system och Körfältsassistans även är utrustat med fotgängaringenkänning med aktiv styrassistans.

 • 28-vägs justerbara säten med Shiatsu-massage

  Förare och passagerare i framsätet kan när som helst njuta av en uppfriskande Shiatsu-massage. Men LS lyx stannar inte där. Även passagerare i baksätet kan njuta av sju olika Shiatsu-massageprogram samt en extra uppvärmningsfunktion.

 • Mark Levinson® Premium Surround

  Kupén i LS är rekordtyst vilket är bekvämt när du ska sitta i bilen många timmar i sträck. Men som en kontrast till tystnaden har vi även inkluderat en ljudanläggning från Mark Levinson®. Systemet har förutom Quantum Logic Immersion-teknik ett effektivt ljudsystem i taket som skapar en otrolig 3D-återgivning som närmast kan liknas vid en fullskalig konsert.

 • Multi Stage Hybrid-system

  LS självladdande Multi Stage Hybrid-system kombinerar innovativ eldrift med en V6-motor på 3,5-liter. Det är bland annat den innovativa hybriddrivlinan som gör LS till en flaggskeppssedan där prestanda, smidighet, och ny teknologi är och förblir en måttstock, världen över.

 • Exklusiva Lexus Safety System + A

  Lexus ligger i framkant när det kommer till att förebygga olyckor ute i trafiken och därför är säkerhetssystemet Lexus Safety System + en del av Lexus LS standardutrustning. Det innebär att LS har ett Aktivt krockskyddssystem med Fotgängarigenkänning, Körfilsvarning och Linjeavkännare, Automatiskt avbländande helljus, Aktiv farthållare och Vägskyltsigenkänning. Unikt för Lexus LS är även att säkerhetssystemet kan uppdateras till Lexus Safety System + A. Säkerheten slipas då ytterligare i och med att Fotgängarigenkänning, Aktiv styrassistans, Kollisionsassistans, Lexus CoDrive och Aktivt helljussystem i två steg adderas.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus LS helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

LS 500h Luxury / Black

UPPTÄCK LS

Lexus LS unika, dynamiska, utseende kan endast matchas med de suveräna föraregenskaperna. Tack vare en mängd innovativa uppdateringar erbjuder vår flaggskeppssedan enastående smidighet i kombination med den högsta komforten och den bästa tänkbara prestandan.

EXPERIENCE THE LS

Bilen ovan är extrautrustad.

FLER LEXUS-MODELLER