2018 lexus ls 500h hero

LS

BORN TO PIONEER

Få sedaner kommer nära Lexus LS. Ett mästerverk där ingenjörskonst samsas med kompromisslös komfort och klanderfri lyx från Lexus.

MÖT LS

Nya LS är resultatet av en kreativ resa som pågått i över fem års tid. Nu lanseras den femte generationen av vår flaggskeppssedan som kommer att förändra synen på vad en lyxsedan från Lexus är, och vad den kan göra. När LS återskapades från grunden förfinades väghållning och prestanda utan minsta avkall på den outmanade komfort och lyx som varit dess signum sedan 1989.

Specifikationer
Dimensioner
Elhybridteknik
5.5
Acceleration 0-100 km/h
250
Toppfart (km/h)
LS Side Dimensions

Längd (mm) 5235

Höjd (mm) 1460

Bredd (mm) 1900

LS Front Dimensions

KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

INGA SLADDAR

Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus LS är utrustad med innovativ teknologi som gör att den laddar sig själv medan du kör.

INGA UTSLÄPP

När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.

LS 500h AWD 0ecabb88-d027-4c4c-a517-8062bded74f2

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Comfort F SPORT Luxury F SPORT
250
Toppfart (km/h)
5.5
Acceleration 0-100 km/h
7.1
Blandad körning (l/100 km)

UPPTÄCK LS

Lexus LS unika, dynamiska, utseende kan endast matchas med de suveräna föraregenskaperna. Tack vare en mängd innovativa uppdateringar erbjuder vår flaggskeppssedan enastående smidighet i kombination med den högsta komforten och den bästa tänkbara prestandan.

  • EXPERIENCE THE LS

    Bilen på bilden är extrautrustad.

FLER LEXUS-MODELLER