1. New Cars
  2. Översikt

LS F SPORT

Sedan

Lexus LC
Från
1 325 000 kr
216 g/km
9.5 l/100 km
3.5L Hybrid

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Fokus på detaljerna

SKINNRATT ELLER SKINNRATT MED TRÄINLÄGG

Skinnratten med snidade träinlägg i LS 500h är konstruerad för att föraren ska ha absolut kontroll. Med fingerstöd, och en design som gör att ratten ligger perfekt i händerna, är den lika skön att se på som den är att hålla i. Förutom styrningen kan du även kontrollera ljudanläggningen, telefonfunktionen, multiinformationsskärmen, den aktiva farthållaren, Körfältsassistansen och Linjeavkännaren utan att släppa ratten.

VINDRUTEDISPLAY

Med hjälp av teknik som utvecklats för jetflygplan är LS högupplösta vindrutedisplay diskret placerad i linje med ditt synfält. Den projicerar viktig information direkt på vindrutan och är med sina 24" störst i världen. Den skarpa bilden gör dessutom att du inte har några problem att se den aktuella informationen, även när det är mycket ljust ute.

FÖRARFOKUSERAD KUPÉ

För att du inte bara ska få uppleva lyx, utan även optimal körglädje, har föraren en låg position i den förarfokuserade kupén. En genomtänkt placering som ger föraren full kontroll över bilen. Skärmarna är placerade i linje med körvyn och de funktioner som du använder ofta, till exempel körlägesväljaren är perfekt placerad i närheten av ratten vilket ger dig jämn och sömlös kontroll över din Lexus.

Utforska i 360°

Helskärm Stäng