1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus

VÄLKOMMEN TILL THE LOFT

Vi kan nu meddela att THE LOFT återigen håller öppet med full kapacitet. Våra Lexus-ambassadörer välkomnar dig varje dag från 05.00 till 21.00. Trevlig resa!

THE LOFT by LEXUS & BRUSSELS AIRLINES

På Lexus har vi alltid strävat efter att erbjuda våra kunder det lilla extra. I Pier A på Bryssels flygplats ligger THE LOFT by LEXUS & BRUSSELS AIRLINES och när du besöker denna unika lounge får du se vad det innebär, på riktigt. THE LOFT är ett spännande koncept som är utformat för att ge affärsresenärer förstklassig service, även utanför flygplanet. Varje element har utformats på ett genialt sätt för att alla dina sinnen ska påverkas positivt. Den oöverträffade kundtjänsten ligger i vårt japanska arv och Omotenashi, som betyder gästfrihet och artig service, är också en del av konceptet som beskriver förmågan att förutse våra gästers behov.

EUROPAS LEDANDE FLYGPLATSLOUNGE 2022

RUNDTUR I THE LOFT

Lexus har alltid strävat efter att låta sina kunder uppleva något utöver det vanliga. Ta en tur till Brussels Airlines Lounge, i Pier A på Bryssel flygplats och upplev THE LOFT - ett spännande koncept som gör livet som affärsresenär bekvämare. Varje element är genialt utformade för att upplevelsen ska appellera alla sinnen. Lexus kundbemötande grundar sig i Japans historia och framför allt Omotenashi. Ett koncept som betyder "gästfrihet och artig service" men som även beskriver ett tydligt fokus på att i alla lägen förutse kunders behov. Innan behovet uppstår.

UPPLEVELSER

Hos Lexus får du uppleva "Amazing" i varje enskild detalj. Allt från den silkeslätta styrningen till de supermjuka skinnsätena hjälper nämligen till att förstärka körupplevelsen. Och nu har du chansen att prova det själv. Från banbrytande stolar med shiatsumassage och GROHE-duschar till "stjärnbelysta" sovplatser. Välkommen på en resa som presenterar Lexus innovationskraft.

BILDGALLERI

Ta något att dricka, sätt dig ned och njut av Lexus-atmosfären.

När du tittar runt ser du hur pass närvarande Lexus varumärke är. Varje detalj har skapats för att spegla balansen mellan Lexus hantverk, modiga design, imponerande prestanda och höga nivå av innovationskraft.