1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus
  3. Vinnare av World Travel Award 2022
THE LOFT BY LEXUS

EUROPAS LEDANDE FLYGPLATSLOUNGE 2022

THE LOFT på Bryssels flygplats, som skapats och förvaltas av Brussels Airlines och Lexus, har utsetts till "Europas ledande flygbolagslounge 2022" vid det prestigefyllda World Travel Awards.

FÖR FJÄRDE ÅRET I RAD HAR "THE LOFT" AV BRUSSELS AIRLINES OCH LEXUS UTSETTS TILL "EUROPAS LEDANDE FLYGPLATSLOUNGE"

 

Det unika loungekonceptet "The Loft" fortsätter att leverera en lyxig standard till alla affärsresenärer i Bryssel. Och för fjärde året i rad har loungen vunnit "Europas ledande flygplatslounge". Ett prestigefyllt pris som har röstats fram av loungegäster och resebranschen i stort.  

THE LOFT på Bryssels flygplats, som skapats och förvaltas av Brussels Airlines och Lexus, har utsetts till "Europas ledande flygplatslounge 2022" vid det prestigefyllda World Travel Awards. Utmärkelsen tillkännagavs vid en gala på Hilton Hotel på Mallorca, där viktiga beslutsfattare, influencers och media från rese-, turism- och hotellbranschen deltog. Loungekonceptet THE LOFT har tagit emot denna prestigefyllda utmärkelse varje år sedan loungen öppnade 2018. The Loft stilrena design har sina rötter i hantverket som ligger bakom Lexus elektriska bilar.

"Att för fjärde året få detta prestigefyllda pris - som röstas fram av rese- och turistföretagare samt kunder - är ett sant erkännande. Vårt fokus på kundnöjdhet är något som vår personal erbjuder våra gäster varje dag så att vi kan erbjuda en unik upplevelse på THE LOFT, även under utmanande omständigheter som en flygplats medför. Tack till teamet och alla inblandade partners för deras otroliga engagemang och för att ni alltid sätter våra kunder först." Peter Gerber, vd för Brussels Airlines.

"Det här priset är en bekräftelse på att The LOFT är ett konkret uttryck för vårt varumärkeslöfte om att "Experience Amazing", säger Pascal Ruch, vice vd för Toyota Motor Europe med ansvar för Lexus Europa. ""Med sin blandning av belgisk kreativitet och japansk Omotenashi-gästfrihet är loungen en oöverträffad upplevelse för affärsresenärerna på Bryssels flygplats."

THE LOFT markerar också vår fortsatta expansion som ett globalt lyxigt livsstilsmärke, där designen, hantverket och komforten som återspeglas i vårt senaste utbud av elektrifierade Lexus-bilar. Till exempel den helt eldrivna RZ och de helt nya Lexus RX som kommer med tre olika val av drivlinor.

Loungen har en yta på över 2 000 m2 och är uppdelad i olika områden med olika atmosfärer, inklusive en centralt belägen bar, bekväma sittplatser och ett utrymme för dem som behöver arbeta. Ikoniska Lexus-designelement präglar rummet, inklusive detaljer från Lexus signaturgrill och ett Mark Levinson-ljudsystem.   

När du kommer in på THE LOFT välkomnas du av skräddarsydda detaljer som ett personligt välkomnande och traditionella varma Oshibiri-handdukar. De kan koppla av med ett brett utbud av digitala tidningar i Lexus LS-liknande shiatsu-massagestolar, njuta av de extra sensoriska Grohe-duschsviterna eller ta en uppfriskande tupplur i ett sovrum med stjärnbelyst tak. Självklart kan du även njuta av den fina cateringen som inkluderar exklusiva läckerheter från Neuhaus maître chocolatier.  

THE LOFT på Bryssels flygplats bygger på den prisbelönta livsstilsbutiken INTERSECT BY LEXUS som ligger i Dubai och Tokyo. Det unika loungekonceptet ”The Loft” inspirerades av Lexus lyx, design och den traditionella japanska Omotenashi-gästvänligheten som går ut på att förutse gästens behov redan innan de gör det.

Lexus varumärkesambassadörer välkomnar gästerna i THE LOFT varje dag från kl. 05.00 till 21.00. Mer information om THE LOFT by Brussels Airlines och Lexus finns på följande adress: THE LOFT By Lexus | Lexus Europe.

OM WORLD TRAVEL AWARDS

World Travel Awards grundades 1993 för att uppmärksamma, belöna och fira framstående företag inom alla viktiga sektorer av rese-, turism- och hotellbranschen. De firar sitt 28-årsjubileum 2021 och programmet är det mest prestigefyllda och omfattande i branschen.