kundservice hero

LEXUS FINANCIAL SERVICES

KUNDSERVICE

Har du frågor kring finansiering? Här hittar du kontaktuppgifterna till oss på Lexus Financial Services och svaren på några av de vanligaste frågorna om finansiering.

KUNDSERVICE

    tyres maximum performance

LEXUS FINANCIAL SERVICES

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER FÖR ALLAS SÄKERHET

I spåren av Coronaviruset vill vi på Lexus Financial Services, informera er om att vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning och samtidigt höjt beredskapen för att se till att verksamheten och servicen kan hålla samma nivå som tidigare.

Vi kommer ha samma öppettider som tidigare och jobbar aktivt för att påverkan ska bli så liten som möjligt och att våra samarbetspartners och kunder inte ska drabbas mer än nödvändigt. Vi får just nu många samtal och frågor. Vi besvarar självklart alla era frågeställningar men vi hoppas ni har överseende med att det i rådande läge kan ta lite tid.

Välkommen att mejla alla era frågeställningar som rör denna situation via länken nedan.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

 • VAD SKA JAG GÖRA OM JAG VILL EXTRAAMORTERA PÅ MITT BILLÅN?

  Betala in valfritt belopp till bankgiro 5170-7404 eller PlusGiro 400 07 19-7.

  Vi räknar om din betalplan och sänker ditt månadsbelopp på nästa faktura. Vill du istället förkorta lånetiden och behålla samma månadskostnad, anger du det vid inbetalningen. Ange alltid ditt kontraktsnummer samt bilens registreringsnummer som meddelande till oss.

 • KAN JAG LÖSA MITT KONTRAKT I FÖRTID?

  Ja, kontakta oss för att få det aktuella lösenpriset. Du betalar till bankgiro 5170-7404 eller PlusGiro 400 07 19-7. Ange ditt kontraktsnummer och bilens registreringsnummer som meddelande till oss.

 • JAG TÄNKER SÄLJA BILEN, VAD BÖR JAG TÄNKA PÅ?

  Om den som köper bilen behöver hjälp med finansieringen kan ett alternativ vara att ansöka om överlåtelse av kontraktet. Läs mer under ”Kan jag överlåta mitt kontrakt?” nedan. I annat fall måste lånet lösas före försäljning av bilen. Kontakta vår kundservice för att få aktuellt lösenpris.