NYA RC

LIKA SKARP SOM SMIDIG

Den uppdaterade sportcoupén RC har en lika skarp som smidig karaktär. Med stabilare och vassare köregenskaper som hämtats direkt från Lexus LC, har uppdaterade Lexus RC fått en helt ny framtoning.

MÖT RC

Möt sportcoupén som kombinerar intensiv körglädje med kaxig design. Bakom den aggressiva fasaden erbjuder RC:s hjulbas, och solida chassi, både exceptionell prestanda och hög rörlighet. Den distinkta kupén rymmer fyra personer medan RC drivs av ett banbrytande självladdande elhybridsystem. Dessutom finns det flera olika utrustningsnivåer vilket gör att du kan välja en RC som passar dig, och din livsstil.


 

 
  2018 lexus rc key features 1920x1080 v4
 • Förnyad elegans

  Nya RC är inspirerad av Lexus flaggskeppscoupé LC. En ny stötfångare som sträcker sig hela vägen ut till strålkastarna och ett grillmönster som gradvis förändras uppifrån och ner. Nya trippla LED-strålkastare och L-formade varselljus pryder den uppdaterade fronten. Baktill har kombinationsljusen fått kraftfullare, och kontrasterande L-formade linser.

  Upptäck Lexus design

 • Innovativ teknologi

  Den subtila interiörbelysningen justeras automatiskt för att passa det aktuella körförhållandet. RC har även fått en ny analog klocka som sitter högt upp på instrumentpanelen och är direkt hämtad från LC. Ett elegant signum som varje sportcoupé från Lexus numera är utrustad med.

  Läs mer om Lexus innovativa teknologi

 • Förbättrad säkerhet

  Med nya Lexus Safety System + är Lexus RC utrustad med ett av de mest effektiva säkerhetssystemen hitintills. Här ingår nämligen allt från ett Aktivt krockskyddssystem med Fotgängarigenkänning, Körfilsvarning, Linjeavkännare, Aktivt helljussystem och Aktiv farthållare till Vägskyltsigenkänning.

  Läs mer om Lexus förbättrade säkerhet

 • F SPORT-design

  De eleganta Naguri-inläggen i aluminium ingår i utrustningsnivån F SPORT och hämtar inspiration från det skimrande mönstret som traditionella japanska svärd har. Ytterligare nyheter för F SPORT-versionen är en exklusiv svart inramning runt grillen och samtliga fönster.

  Läs mer om Lexus F SPORT-design

UPPLEV RC

Med sin förarfokuserade kupé, innovativa elhybridteknik och sofistikerade design erbjuder Lexus RC en perfekt balans av miljömedvetenhet, körupplevelse och ren elegans.

UPPTÄCK RC

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RC helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

RC 300h Executive / Black

FLER LEXUS-MODELLER