RC

EN RENODLAD SPORTCOUPÉ

Lexus RC är med en beroendeframkallande prestanda och en design som kombinerar sport med legendarisk lyx en renodlad sportcoupé.

MÖT RC

Möt sportcoupén som kombinerar intensiv körglädje med kaxig design. Bakom den aggressiva fasaden erbjuder RC:s hjulbas, och solida chassi, både exceptionell prestanda och hög rörlighet. Den distinkta kupén rymmer fyra personer medan RC drivs av ett banbrytande självladdande elhybridsystem. Dessutom finns det flera olika utrustningsnivåer vilket gör att du kan välja en RC som passar dig, och din livsstil.


 

 
  2017 lexus rc 200t key features
 • En racingupplevelse

  Tack vare den låga tyngdpunkten, förarsätets låga placering, och den direkta responsen känns det som om du är ett med RC när du sitter framför ratten.

 • Flexibla utrymmen

  Det fällbara (60/40-delning) baksätet gör att det finns gott om plats för till exempel skidor eller stora resväskor. Ett faktum som gör att RC ibland känns som en sedan – trots att det är en renodlad coupé.

 • Smart Entry Keyless System

  När du närmar dig RC och har nyckeln på dig lyser dörrhandtaget upp för att välkomna dig till bilen. Så fort du nuddar handtaget öppnas dörren, utan att du behöver röra bilnyckeln. Denna innovativa lösning innebär även att vi helt har tagit bort dörrens nyckelhål vilket skapar en snygg, slät, yta som väcker uppmärksamhet och förundran.

 • Uppvärmd skinnratt

  Skinnratten i RC är konstruerad för att föraren ska ha absolut kontroll. Med fingerstöd och en design som gör att den ligger perfekt i händerna är den lika snygg att se på, som den är att hålla i. Förutom styrningen kan du även kontrollera ljudanläggningen, telefonfunktionen samt multiinformationsskärmen. Addera även uppvärmningsfunktionen till sportratten för att få en bekvämare start på dagen vintertid.

 • Säker prestanda

  Utrustad med VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) och kraftfulla ventilerade skivbromsar är Lexus RC konstruerad för att du ska känna dig trygg i trafiken.

 • Självladdande elhybridteknik

  Med kraften från Lexus självladdande elhybridsystem levererar RC en direkt respons kombinerat med otrolig precision och låga CO2-utsläpp.

 • Körlägesväljare

  Välj det läge som passar dig bäst – från optimal effektivitet till maximal kaxighet. ECO reducerar utsläpp och håller ner bränsleutsläppen under vardagskörning. NORMAL hittar den perfekta balansen mellan ekonomi, kraft och komfort. Vill du uppnå den totala körglädjen finns även SPORT och SPORT +.

UPPLEV RC

Med sin förarfokuserade kupé, innovativa elhybridteknik och sofistikerade design erbjuder Lexus RC en perfekt balans av miljömedvetenhet, körupplevelse och ren elegans.

UPPLEV LEXUS RC

Modellen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RC helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Configure your car

Klicka för att rotera

RC 300h Comfort / Black

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER