IS

SKILJ DIG FRÅN MÄNGDEN

Den prisbelönta lyxiga sportsedanen med självladdande hybriddrift skapar uppmärksamhet, oavsett var den befinner sig.

MÖT LEXUS IS

Lexus IS kombinerar ett spektakulärt utseende med avancerad teknologi som går hand i hand med utsökt komfort. Med en distinkt framtoning som blir tydlig genom de långa coupélinjerna levererar denna självladdande hybridsedan lika mycket sport som komfort.


 

 
  2017 lexus is key features
 • Direkt respons

  Med ett styvt chassi som är byggt med den senaste tekniken inom limning och lasersvetsning erbjuder Lexus IS en suverän kurvtagningsförmåga.

 • Avancerad aerodynamik

  Våra tekniker spenderade hundratals timmar på att förbättra aerodynamiken för att du ska få köra en Lexus IS som är lika tyst som bränslesnål.

 • Självladdande elhybridteknik

  Lexus självladdande elhybridteknik erbjuder en perfekt kombination av en 2,5-liters direktinsprutad bensinmotor och en högeffektiv elmotor. Resultatet är ett miljömedvetet val trots att Lexus IS i grunden är en sportsedan laddad med lyx.

 • Lexus Safety System +

  Lexus Safety System + erbjuder dig intuitiv förarinformation, vägskyltsigenkänning, automatisk varning vid kollisionsrisk samt automatisk inbromsning om en eventuell nödsituation uppstår.

 • Säkerhet i världsklass

  Vår forskning kring säkerhet och förebyggande säkerhetsfunktioner har lett fram till Lexus Safety System +. Ett system som numera är standard för Lexus IS och som inkluderar allt från ett Aktivt krockskyddssystem med Fotgängarigenkänning, Körfilsvarning, Automatiskt avbländande helljus, och Aktiv farthållare till Vägskyltsigenkänning.

UPPTÄCK IS

Lexus IS byggs i den mytomspunna Tahara-fabriken i Aichi, Japan, där våra Takumis noggrant övervakar arbetet. Över 4 000 detaljer granskas på varje bil som lämnar fabriken vilket gör att IS inte bara ser bra ut, den står även för pedantisk prestanda. Exteriört fångar spindelgrillen och de skarpa LED-strålkastarna din uppmärksamhet medan den 10,3” stora skärmen, de noggrant sydda skinnsätena och den laseretsade panelen ger dig en fulländad upplevelse.

UPPLEV IS

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus IS helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

IS 300h Sport / Black

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

IS 300h Comfort

PERFEKT KONTROLL

IS 300h BUSINESS

Lexus IS 300h Business bjuder på distinkta köregenskaper vilket ger en fin balans mellan stor körglädje och härlig komfort. Den är fylld med innovativ teknik och avancerad säkerhet. Och smart hybriddrift, vilket i IS 300h Business betyder 223 hk och CO2-utsläpp på endast 104 g/km.

 • Pris: 370 900 kr
 • Förmånsvärde från: 1 982 kr/mån*
 • Leasingavgift från: 2 232 kr/mån*
 • Business Lease från: 3 932 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

SE DEN SENASTE REKLAMFILMEN FÖR LEXUS IS

AKTUELLA KAMPANJER


 

 
  LSW IS CampaignImageQ1 19 Web

KAMPANJERBJUDANDE

IS 300h COMFORT

Fram till den 31 december 2019 har vi en kampanj på IS 300h med utrustningsnivån Comfort där 7” multimediaskärm, Smart Entry Keyless System och parkeringssensorer ingår. Dessutom följer Lexus Safety System + med vilket innebär att det totala kampanjvärdet är 50 000 kr.

 • Kampanjpris 375 700 kr
 • Ord. pris 425 700 kr
För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

Erbjudandet gäller t o m 31 december 2019. Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsledeklaration blandad körning från: NEDC 4,6 l/100 km, CO2 104 g/km. WLTP 5,7–6,3 l/100 km, CO2 131–144 g/km. Bilen på bilden är extrautrustad.

FLER LEXUS-MODELLER