MÖT LEXUS IS

Lexus IS kombinerar ett spektakulärt utseende med avancerad teknologi som går hand i hand med utsökt komfort. Med en distinkt framtoning som blir tydlig genom de långa coupélinjerna levererar denna självladdande hybridsedan lika mycket sport som komfort.

2017 lexus is key features
 • Direkt respons

  Med ett styvt chassi som är byggt med den senaste tekniken inom limning och lasersvetsning erbjuder Lexus IS en suverän kurvtagningsförmåga.

 • Avancerad aerodynamik

  Våra tekniker spenderade hundratals timmar på att förbättra aerodynamiken för att du ska få köra en Lexus IS som är lika tyst som bränslesnål.

 • Självladdande elhybridteknik

  Lexus självladdande elhybridteknik erbjuder en perfekt kombination av en 2,5-liters direktinsprutad bensinmotor och en högeffektiv elmotor. Resultatet är ett miljömedvetet val trots att Lexus IS i grunden är en sportsedan laddad med lyx.

UPPTÄCK IS

Lexus IS byggs i den mytomspunna Tahara-fabriken i Aichi, Japan, där våra Takumis noggrant övervakar arbetet. Över 4 000 detaljer granskas på varje bil som lämnar fabriken vilket gör att IS inte bara ser bra ut, den står även för pedantisk prestanda. Exteriört fångar spindelgrillen och de skarpa LED-strålkastarna din uppmärksamhet medan den 10,3” stora skärmen, de noggrant sydda skinnsätena och den laseretsade panelen ger dig en fulländad upplevelse.

UPPLEV IS

Modellen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

IS 300h Comfort

PERFEKT KONTROLL

IS 300h BUSINESS

Lexus IS 300h Business bjuder på distinkta köregenskaper vilket ger en fin balans mellan stor körglädje och härlig komfort. Den är fylld med innovativ teknik och avancerad säkerhet. Och smart hybriddrift, vilket i IS 300h Business betyder 223 hk och CO2-utsläpp på endast 101 g/km.

 • Pris: 374 900 kr
 • Förmånsvärde från: 1 962 kr*
 • Leasingavgift från: 2 256 kr*
 • Business Lease från: 4 596 kr*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

SE DEN SENASTE REKLAMFILMEN FÖR LEXUS IS

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER