ES Special Edition Hero Image

ES 300h

EN NY NIVÅ AV LEXUS ES

Upplev nya Lexus ES 300h Limited Edition.

UPPTÄCK EN MYCKET SPECIELL LEXUS ES

Nu presenterar vi ES 300h Limited Edition, en sedan i premiumsegmentet som harmoniskt kombinerar traditionellt japanskt hantverk med en hög nivå av avancerad teknik. Förutom Lexus Safety System+, som är standard i ES samtliga utrustningsnivåer, kommer ES 300h Limited Edition med en intuitiv 12,3” multimediaskärm med Lexus Premium Navigation, Monitor för döda vinkeln och Backvarnare för korsande trafik. Dessutom är vår eleganta sedan utrustad med eluppvärmd ratt, vindruta med avfrostning och regnsensorer som gör din resa extra bekväm.

 •     Parallax Image 1 Provocative Design

  ES 300h LIMITED EDITION

  STIL SIGNERAD LEXUS

  Lexus ES suddar snabbt ut alla förutfattade meningar om hur en premiumsedan ska upplevas och se ut. Den coupéliknande silhuetten gör att du blir förvånad över hur pass rymlig denna elegant sedan är invändigt. Dessutom kommer nya ES 300h Limited Edition med antingen distinkta 17" lättmetallfälgar eller exklusiva 18” lättmetallfälgar i borstad aluminium med ingraverad Lexus-logotyp vilket förstärker karaktären på alla plan.

  Läs mer om Lexus design

    Parallax Image 1 Heated Steering Wheel

ES 300h LIMITED EDITION

ELUPPVÄRMD RATT

Den vackert utformade ratten i skinn är utrustad med eluppvärmning för kalla morgnar. Den har även integrerade knappar för styrning av ljud, telefon, röstigenkänning, infodisplay och farthållare.

    Parallax Image 2 Wireless Smartphone Charger

ES 300h LIMITED EDITION

TRÅDLÖS SMARTPHONE-LADDARE

En trådlös laddare för din smartphone döljer sig i mittkonsolen i ES 300h Limited Edition, och gör det möjligt att ladda en lång rad kompatibla enheter utan behov av sladdar.

    Parallax Image 3 Rain Sensor

ES 300h LIMITED EDITION

REGNSENSOR / VINDRUTA MED AVFROSTNING

ES 300h Limited Edition har en regnsensor monterad på vindrutan vilket innebär att den automatiskt anpassar torkarbladens hastighet vid nederbörd. Dessutom är den utrustad med en avfrostningsfunktion som effektivt avlägsnar frosten på rutan när det är extra kallt ute.

    Parallax Image 4 Blind Spot Mirror

ES 300h LIMITED EDITION

MONITOR FÖR DÖDA VINKELN / AKTIVT KROCKSKYDDSSYSTEM

ES har en radar i stötfångaren som läser av körfälten bakom och bredvid bilen. När föraren indikerar ett filbyte, samtidigt som en trafikant ligger i en fil bredvid ES, varnas föraren genom att en lampa tänds i backspegeln. Det Aktiva krockskyddssystemet använder även Drive Force Control och Brake Control vilket gör att ES smidigt kan undvika en eventuell kollision.

    Parallax Image 5 12 3 Multimedia Display

ES 300h LIMITED EDITION

12.3” MULTIMEDIASKÄRM

Den 12,3” stora multimediaskärmen är perfekt placerad i mitten av instrumentpanelen och styrs via Remote Touch-kontroll eller röstkommandon. Funktionen "delad skärm" gör det även enkelt att få information från till exempel både Lexus Premium Navigation och den imponerande ljudanläggningen från Mark Levinson® med totalt 17 högtalare.

    Parallax Image 1 Intelligent Connectivity

ES 300h LIMITED EDITION

SMART UPPKOPPLING

Lexus Premium Navigation erbjuder detaljerad 3D-grafik med “Point of interest” sökning samt uppdaterade kartor tack vare trådlös teknologi. Lexus ES är även utrustad med Apple CarPlay® och Android Auto® vilket gör att du enkelt kan använda din smartphones appar via den 12,3" stora multimediaskärmen.

Läs mer om Lexus-teknik