NYA LEXUS ES

DRIVEN AV INTUITION

Nya ES 300h ger uttryck för vår strävan efter inspirerad innovation genom säkerhetssystemet Lexus Safety System + och dess många banbrytande lösningar vilka ökar samspelet mellan människa och maskin. Men vi slutar inte där.

Genom en unik reklamfilm vars manus författats av en Artificiell Intelligens och därefter förverkligats av en prisbelönt regissör har vi gett vidare uttryck för den intuition som nya Lexus ES 300h levererar varje gång du tar plats i förarsätet.

MÄNNISKA MÖTER MASKIN

Reklamfilmen berör på djupet och visar tydligt upp Lexus design och ingenjörskonst som tillsammans gör nya Lexus ES till den mest intuitiva Lexus-modellen hitintills.

 • DRIVEN AV INTUITION

  DESIGNAD FÖR DIREKT RESPONS

  Med ett innovativt chassi och avancerad förarfokuserad teknologi reagerar ES 300h på dig som förare såväl som er omgivning. ES 300h är designad för direkt respons, oavsett situation.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  DRIVEN AV INTUITION

  DESIGNAD FÖR ATT SKYDDA

  Nya Lexus ES är utrustad med Lexus Safety System +. Ett mångfacetterat säkerhetssystem som är designat för att stötta din uppmärksamhet och hjälpa dig att fatta rätt beslut i trafiken. Oavsett hastighet och väderförhållande.

  Teknologin agerar som ett komplement till dig som förare och gör att kollisioner kan upptäckas, och därmed undvikas, redan innan situationen uppstår.

    2019 lexus es background desktop 1920

FÖRST I VÄRLDEN MED AI-SKRIVEN REKLAM

Enorma mängder data och forskningsresultat laddades upp i ett AI-program som sedan skrev manuset till reklamfilmen för Lexus ES. Så snart manuset var färdigskrivet lämnades det över till den prisbelönta regissören Kevin MacDonald som sedan fick uppgiften att ge historien liv. En utmaning med tanke på att AI-programmets manus flyttade gränserna långt bortom en vanlig reklamfilmsproduktion.

    2019 lexus es background desktop 1920