REDO FÖR EN NY VÄRLD

Med sin provokativa framtoning bryter nya Lexus ES 300h normen för vad du kan förvänta dig av en sedan. Med det senaste uttrycket av Lexus djärva formspråk, är ES lägre, bredare och framför allt mer strömlinjeformad. När du möter ES ser du direkt den coupéliknande siluetten medan interiören känns extra rymlig och erbjuder komfort och hantverksskicklighet i klass med en lyxsedan.

 • 
 

 
  2019 lexus es hybrid key features
  • Ny djärv design

   Tack vare sitt banbrytande chassi kan Lexus ES visa upp en elegant siluett, bred kaross och låg tyngdpunkt. Dessutom har denna sedan en smidig coupéliknande form samtidigt som ES erbjuder generöst benutrymme och har gott om plats för alla passagerare.

   Läs mer om design

  • Detaljerat hantverk

   Våra hantverksmästare Takumi övervakar produktionen och ser till att ES detaljrikedom håller en hög nivå. Från sömmarna till den skarpa och vackra inläggen i F-aluminium som är inspirerade av slipningen av ett japanska svärdet kallat ”hadori”.

   Läs mer om våra Takumi

  • Lexus självladdande elhybridteknik

   När du kör i stadstrafiken kopplar den självladdande elhybrid-tekniken över till EV-läget (Electric Vehicle) vilket innebär att ES har en utsläppsnivå som är lika med noll. Den fjärde generationen av Lexus självladdande elhybrid-teknik ger ES effektiv prestanda som är sömlöst sammankopplad med en exceptionell bränsleförbrukning.

   Läs mer om Lexus självladdande elhybrider

  • Innovativ teknologi

   Vindrutedisplayen och körlägersväljaren som är strategiskt placerad vid ratten hos Lexus ES gör tillsammans att föraren kan koncentrera sig på vägen, och inget annat. Medan avancerad HMI (Human Machine Interface) kombinerar förstklassig design med en intuitiv skärm.

   Läs mer om Lexus innovativa teknologi

  • Femstjärnig säkerhet

   Vart du än kör med nya Lexus ES är det tryggt att veta att du kör i den säkraste premiumsedan som någonsin testats av Euro NCAP. Med det prestigefulla betyget 5-stjärnor har ES blivit belönad med Euro NCAP’s Best in Class i klasserna Large Family Car samt Hybrid & Electric 2018. Det allra senaste säkerhetssystemet Lexus Safety System + är en av de vinnande faktorerna och är utrustat med avancerad teknologi som förebygger tre av de mest vanliga olyckshändelserna; kollision med framförvarande bil, kollision vid körfältsbyte samt krock med fotgängare.

   Läs mer om den förbättrade säkerheten

  • Mark Levinson® Premium Surround

   I Lexus ES kupé får du uppleva Mark Levinson® Premium Surround-system med 17 perfekt placerade högtalare. En avancerad ljudanläggning som använder sig av banbrytande PurePlay-teknologi vilket skapar en akustik i absolut världsklass.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Skräddarsy ES efter dina önskemål och passa även på att experimentera med färginställningar, olika funktioner eller upptäck vårt galleri för mer inspiration.

Klicka för att rotera

ES 300h Comfort / Black

UPPTÄCK ES

UPPTÄCK LEXUS ES

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.


 

 
  ES300hBusiness 20180906

UTMANAR PÅ EN HELT NY NIVÅ

ES 300h BUSINESS

Den nya självladdande elhybriden Lexus ES 300h Business är utrustad med den fjärde generationens hybrid-system och vår mest bränsleeffektiva Lexus-motor någonsin. Dessutom är ES tystare och har bättre väghållning samtidigt som den nya exklusiva kupén erbjuder ett baksäte som har nästan lika generöst benutrymme som flaggskeppssedanen Lexus LS. Allt under 9 basbelopp.

 • Pris: 397 900 kr
 • Förmånsvärde från: 1 915 kr/mån*
 • Leasingavgift från: 2 394 kr/mån*
 • Business Lease från: 4 681 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

FLER LEXUS-MODELLER