REDO FÖR EN NY VÄRLD

Med sin provokativa framtoning bryter nya Lexus ES 300h normen för vad du kan förvänta dig av en sedan. Med det senaste uttrycket av Lexus djärva formspråk, är ES lägre, bredare och framför allt mer strömlinjeformad. När du möter ES ser du direkt den coupéliknande siluetten medan interiören känns extra rymlig och erbjuder komfort och hantverksskicklighet i klass med en lyxsedan.

I januari 2019 lanseras den självladdande elhybriden ES 300h i Sverige för första gången någonsin.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Lexus självladdande elhybridteknik

  Under huven har Lexus ES den mest bränsleeffektiva Lexus-motorn någonsin. Dessutom är vår lyxiga sedan utrustad med fjärde generationens självladdande elhybridteknik. En innovativ hybridlösning som gör att ES i EV-läget helt tyst kan köra i upp till 120 km/h medan utsläppsnivå är lika med noll.

 • Förarfokuserad kupé

  För att ge dig som förare en bekvämare upplevelse framför ratten erbjuder ES en rad innovativa uppdateringar. En av dem är ljudisoleringen som Lexus har tagit till en helt ny nivå genom en ny hjulupphängning som minskar vägljudet. Dessutom är Lexus ES utrustad med HUD som låter föraren ha fullt fokus på vägen framåt samt en körlägesväljaren som är placerad bredvid instrumentpanelens kåpa för att alltid finns nära till hands när du vill byta körstil.

 • Hadori-inspirerad design

  Våra hantverksmästare, Takumis, har noggrant granskat varje enskild detalj i nya ES interiör. Allt från sätenas handsydda stygn till interiördetaljerna i F Aluminium som är inspirerade av traditionella japanska Hadori-polerade svärd.

 • Förstklassig säkerhet

  Med andra generationens innovativa säkerhetspaketet Lexus Safety System + erbjuder Lexus ES innovativ framhjulsdrift. En uppdatering som är extra effektiv vid sämre vägförhållanden som vi har i norden. Dessutom ingår cyklist- och fotgängarigenkänning, avancerad körfältsassistans och ett Automatiskt avbländande helljussystem.

 • Aktiv farthållare

  ES Aktiva farthållare (ACC) med stöd för vägskyltsigenkänning (RSA) hjälper dig att hålla ett exakt avstånd till fordonet framför. Så snart vägen är fri kommer farthållaren automatiskt att återgå till den hastighet som du tidigare har valt.

 • Tillgänglig som F SPORT

  Väljer du F SPORT-versionen av Lexus ES får du bland annat Aktiv fjädring (AVS) som standard, exklusiva 19” lättmetallfälgar, exklusiv spindelgrill med svart cross-hatch mönster och en rad andra F SPORT exteriör- och interiördetaljer.

 • Mark Levinson® Premium Surround

  I Lexus ES kupé får du uppleva Mark Levinson® Premium Surround-system med 17 perfekt placerade högtalare. En avancerad ljudanläggning som använder sig av banbrytande PurePlay-teknologi vilket skapar en akustik i absolut världsklass.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.


 

 
  ES300hBusiness 20180906

UTMANAR PÅ EN HELT NY NIVÅ

ES 300h BUSINESS

Den nya självladdande elhybriden Lexus ES 300h Business är utrustad med den fjärde generationens hybrid-system och vår mest bränsleeffektiva Lexus-motor någonsin. Dessutom är ES tystare och har bättre väghållning samtidigt som den nya exklusiva kupén erbjuder ett baksäte som har nästan lika generöst benutrymme som flaggskeppssedanen Lexus LS. Allt under 9 basbelopp.

 • Pris: 388 500 kr*
*Prisuppgifterna kompletteras med förmånsvärde, samt kostnader för leasing och Business Lease i samband med att Lexus ES 300h lanseras i Sverige januari 2019.

AKTUELLA KAMPANJER


 

 
  LSW ES CampaignImageQ3 Web

FÖRLANSERINGSERBJUDANDE

ES 300h EXECUTIVE

Vid förorder av en ES 300h Executive innan den 31 december 2018 ingår Teknik-paketet, värde 15 800 kr.

Erbjudandet gäller förorder t o m 31 december 2018. Rek ca-pris från 487 900 kr, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsledeklaration blandad körning: från 4,7 l/100 km, CO2 från 106 g/km. Bilen på bilden är en ES 300h Luxury medan kampanjen gäller ES 300h med utrustningsnivån Executive.

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER