REDO FÖR EN NY VÄRLD

Med sin provokativa framtoning bryter Lexus ES 300h normen för vad du kan förvänta dig av en sedan. Med det senaste uttrycket av Lexus djärva formspråk, är ES lägre, bredare och framför allt mer strömlinjeformad. När du möter ES ser du direkt den coupéliknande siluetten medan interiören känns extra rymlig och erbjuder komfort och hantverksskicklighet i klass med en lyxsedan.

Specifikationer
Dimensioner
Elhybridteknik
8.9
Acceleration 0-100 km/h
180
Toppfart (km/h)
218
Max. effekt (hk)
ES Side Dimensions

Längd (mm) 4975

Höjd (mm) 1445

Bredd (mm) 1865

ES Front Dimensions

KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

INGA SLADDAR

Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus ES är utrustad med innovativ teknologi som gör att den laddar sig själv medan du kör.

INGA UTSLÄPP

När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.

LEXUS SJÄLVLADDANDE ELHYBRIDER

ELHYBRIDEN SOM HAR FÅNGAT MÅNGA HJÄRTAN

Det är elhybrid-tekniken som gör att vi på Lexus klassas som ett av världens mest pålitliga premiumbilmärken. Möt elhybriden som har fångat många hjärtan.

ES 300h 7dee0bca-f3d0-4aaa-a384-233e696c8427

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Comfort Executive Luxury F SPORT F SPORT S
218
Max. effekt (hk)
180
Toppfart (km/h)
8.9
Acceleration 0-100 km/h

ETT HELT NYTT UTTRYCK

ES suddar snabbt ut alla förutfattade meningar om hur en premiumsedan ska upplevas och se ut. Den lägre, bredare och smidigare designen ger tillsammans med den nya tekniken en direkt effekt på körglädjen. Tillsammans med en exklusiv interiör som har sitt ursprung i traditionellt japanskt hantverk får varje passagerare en upplevelse som känns mer.

UPPTÄCK ES

 • UPPTÄCK LEXUS ES

  Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

AKTUELLA KAMPANJER

    LSW ES LimitedEdition Web

KAMPANJERBJUDANDE

ES 300h LIMITED EDITION

Denna eleganta sedan är utrustad med automat som standard, 12,3” navigationsskärm och den senaste generationen av Lexus Safety System +.

 • Kampanjpris 409 900 kr
 • Ord. pris 449 900 kr
 • Privatleasing från 5 295 kr / månad
För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Finansiering via Lexus Financial Services: exempel med Lexus Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde och tecknande av Lexus Bilförsäkring tillkommer. Övermil (12,5 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar. Erbjudandet giltigt t o m 30 juni 2021. Bränsleförbrukning WLTP bl. körning l/100 km: 5,5. CO2: 125 g/km.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

ES 300h Limited Edition

SÅ MYCKET BIL, SÅ LITET FÖRMÅNSVÄRDE.

ES 300h BUSINESS

Den självladdande elhybriden Lexus ES 300h är utrustad med den fjärde generationens elhybrid-system och vår mest bränsleeffektiva Lexus-motor någonsin. Dessutom är ES tystare och har bättre väghållning samtidigt som den exklusiva kupén erbjuder ett baksäte som har nästan lika generöst benutrymme som flaggskeppssedanen Lexus LS.

 • Lexus ES 300h Business
 • Pris: 396 400 kr
 • Förmånsvärde från: 2 250 kr / mån*
 • Leasingavgift från: 2 989 kr / mån*
 • Business Lease från: 4 795 kr / mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

FLER LEXUS-MODELLER