2018 lexus ct 200h hero

LEXUS CT 200h

SÄG JA TILL EN SJÄLVLADDANDE ELHYBRID

Säg ja till CT 200h och ta reda på hur långt den kan ta dig.

MÖT LEXUS CT

När du kör uppdaterade CT upplever du lyxen som bara en Lexus kan erbjuda. Allt noggrant paketerat i en kompakt bil laddad med vår självladdande elhybridteknik - med ett lågt CO2-utsläpp från bara 93 g/km. I EV (Electric Vehicle)-läget kan du dessutom nå ditt mål utan att förbruka en droppe bensin. Dessutom behöver Lexus självladdande elhybrider aldrig laddas med sladd.


 

 
  2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Självladdande elhybridteknik

  Elhybriddrivlinan i Lexus CT 200h kombinerar kraften från en elmotor och en konventinell förbränningsmotor för en perfekt körupplevelse. Resultatet blir hög komfort, låg bränsleförbrukning och låga NOX- samt CO2-utsläpp. Med Lexus självladdande elhybrider är du dessutom alltid laddad.

 • Ett nytt djärvt utseende

  Väck uppmärksamhet med CT 200h och dess distinkta spindelgrill, LED-strålkastare och djärva utstrålning. Välj bland de många lackalternativen och färgkombinationerna för en helt egen look.

 • Ett Omotenashi-välkomnande

  Med den subtila belysningen som välkomnar dig när du närmar dig bilen kommer din CT alltid att ge dig ett Omotenashi-välkomnande. Omotenashi, som är det japanska ordet för gästfrihet utgör en stor del av Lexus-upplevelsen och kommer alltid att få dig att känna dig som hemma framför ratten på en Lexus.

 • Takumi-hantverk

  Tillverkningen av varje enskild CT 200h bevakas av våra Takumis, Lexus allra skickligaste hantverkare med över 25 års erfarenhet i ryggen. De försäkrar sig om att varje detalj möter den prisvinnande standard du bara kan vänta dig av en Lexus.

 • Lexus Safety System +

  Lexus banbrytande säkerhetssystem Lexus Safety System + är standard i CT 200h. Det inkluderar ett Aktivt krockskyddssystem med fotgängarigenkänning, Körfältsassistans för att hjälpa dig hålla dig i filen, Automatiskt avbländande helljus för bättre mörkerseende samt Aktiv farthållare som håller jämt avstånd till framförvarande bil.

  Ta reda på mer om Lexus Safety System +

 • F SPORT

  Söker du en djärv karaktär till din CT 200h är det utrustningsnivån F SPORT du ska välja. Här ingår bland annat den exklusiva spindelgrillen och de karakteristiska F SPORT-fälgarna. Väljer du istället F SPORT S får du samma djärva karaktär som i F SPORT samtidigt som du kan räkna med en ännu lite lyxigare utrustning.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus CT helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

CT 200h Executive / Red

UPPLEV LEXUS CT 200h

Lyxhybriden CT 200h är med världens mest avancerade självladdande elhybridteknik helt unik i sitt slag. Sätt dig framför ratten för att uppleva lyxen som bara en elhybrid från Lexus kan erbjuda.

UPPTÄCK LEXUS CT

Bilen ovan är extrautrustad.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

CT 200h Comfort

SÅ MYCKET BIL, SÅ LITET FÖRMÅNSVÄRDE

CT 200h BUSINESS

Det är mycket som imponerar i uppdaterade CT 200h Business: Suveränt trevliga köregenskaper, omfattande säkerhet belönad med 5 stjärnor av Euro NCAP, generösa och praktiska utrymmen plus naturligtvis den härliga känslan av äkta Lexus-lyx. För att inte tala om de siffror som är den självladdande elhybridens imponerande fördel: 136 hk med CO2-utsläpp så lågt som 93 g/km.

 • Pris: 263 300 kr
 • Förmånsvärde från: 1 458 kr/mån*
 • Leasingavgift från: 1 584 kr/mån*
 • Business Lease från: 2 652 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

AKTUELLA KAMPANJER


 

 
  LSW CT CampaignImageQ1 19 Web

KAMPANJERBJUDANDE

CT 200h COMFORT

Beställ CT 200h med utrustningsnivån Comfort innan den 31 december 2019 för att få ta del av ett exklusivt kampanjerbjudande till ett värde av 27 100 kr.

 • Kampanjpris 269 500 kr
 • Ord. pris 296 600 kr
För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

Erbjudandet gäller t o m 31 december 2019. Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsledeklaration blandad körning från: NEDC 4,1 l/100 km, CO2 93 g/km. 136 hk. WLTP 4,8–5,3 l/100 km, CO2 108–120 g/km. Miljöklass Euro 6. Bilen på bilden är extrautrustad.

FLER LEXUS-MODELLER