2020 lexus suv range overview hero

LEXUS SUV-MODELLER

LEXUS SUV-MODELLER

Djärv design, sofistikerad elegans och anrikt japanskt hantverk är alla kännetecken för Lexus SUV-modeller. De drivs av vår banbrytande självladdande elhybridteknik och är alla utrustade med Lexus Safety System + vilket gör att de minskar utsläppen samtidigt som de gör våra vägar säkrare.

UPPTÄCK LEXUS SUV-MODELLER

Nu bjuder vi in dig till att utforska vårt prisbelönta sortiment av eleganta SUV:ar genom att besvara frågor som: Kommer SUV:en att få plats i min carport eller garage? Är den rymlig nog för min familj, nästa semester eller affärsresa? Passa på att titta närmare på våra SUV:ar i presentationsfilmerna nedan.

EXPERIENCE AMAZING MED LEXUS

Lexus SUV-serie skiljer sig åt med sin kombination av hantverk, banbrytande elhybridteknologi, avancerad säkerhetsteknik och den japanska filosofin Omotenashi. Utforska vårt modellprogram som är skapat för SUV-förare som letar efter stil, komfort, gott om plats och hög prestanda.

OMOTENASHI

OMOTENASHI

Omotenashi är mer än bara det japanska ordet för gästfrihet. Omotenashi är en känsla som genomsyrar den japanska kulturen. Och därmed Lexus. Omotenashi är för Lexus en ständig påminnelse om att förutse kundens behov och alltid leverera något lite mer än det förväntade.

HANTVERKSMÄSTARE, TAKUMI

HANTVERKSMÄSTARE, TAKUMI

Våra hantverksmästare Takumi sammanför traditionellt hantverk med modern teknik i varje tillverkningsstadium. Från att utforma det eleganta, prestationsfokuserade chassit till den eleganta interiören och innovativ teknik.

SÄKERHETSTEKNOLOGI I FRAMKANT

SÄKERHETSTEKNOLOGI I FRAMKANT

Lexus Safety System + representerar vår senaste milstolpe inom bilsäkerhet. Lexus Safety System + är skapad under årtionden av innovation och rigorösa undersökningar av orsakerna till olyckor. På så sätt förebygger Lexus Safety System + vanliga olyckor som frontalkollisioner och olyckor på natten.