2017 lexus hero hybrid

LEXUS MUNKA LJUNGBY

SERVICEMARKNAD

I vår fullserviceanläggning, som kan erbjuda allt som rör ditt bilägande, blir du väl omhändertagen både före, genom och efter din bilaffär.

FRÅN OMTANKE TILL HANDLING

När du lämnar din Lexus till oss kan du vara säker på att din bil får allra bästa möjliga omvårdnad. Våra tekniker är specialutbildade för just din Lexus och har lång och gedigen erfarenhet. Varmt välkommen att kontakta oss för bokning av service eller om du har någon annan fråga rörande underhållet av din Lexus.

Hybridservice Lexus

FRÅN OMTANKE TILL HANDLING

SERVICE

Lexus Care heter vårt serviceprogram, som finns där för att du ska kunna koncentrera dig på det trevliga med att ha en Lexus. Våra krav är stränga och vår servicepersonal är mycket välutbildad i ämnet Lexus, för att alltid kunna hålla din Lexus i bästa skick. Om du vill förlänga hybridgarantin på din Lexus så kan du göra det genom att serva din bil hos oss eller på annan Lexus-auktoriserad serviceverkstad.

Verkstad

FRÅN OMTANKE TILL HANDLING

VERKSTAD

Vår serviceverkstad är, likt våra kunniga servicetekniker, specialiserad på Lexus. Utöver service finns kompetens, såväl som utrustning för mer omfattande verkstadsarbeten. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid eller få reda på mer.