1. New Cars
  2. The Drive Is Everything
  3. Futuristisk Karossdesign

FUNKTIONER

FUTURISTISK KAROSSDESIGN

FUNKTIONER

FYRDUBBLA LED-STRÅLKASTARE

Eftersom RZ inte behöver någon förbränningsmotor är motorhuven lägre och luftintagen mindre. Den djärva spindelformen som är Lexus signum har applicerats tredimensionellt, vilket skapar en enklare form. De eleganta fyrdubbla LED-strålkastarna har även integrerats med spindelkroppen för att skapa harmoni och enhetlighet.
FUNKTIONER

HÖGTEKNOLOGISK BAKLYKTA I LED

RZ har en sofistikerad högteknologisk bakre design som består av en långsträckt ljusbalk i LED som sträcker sig över hela bilens baklucka. Det skarpa, minimalistiska utseendet ger ett intryck av enkelhet och precision vilket understryks av det distinkta nya Lexus-emblemet.
FUNKTIONER

LEXUS FÖRSTA KAROSS I BI-TONE

Förbättrad designflexibilitet har gjort det möjligt att tillverka mer muskulösa framvingar. Effekten förstärks av en kaross i bi-tone som tillval. Lexus första kaross där det kontrasterande svarta området sträcker sig från taket till motorhuven.
FUNKTIONER

KRAFTFULL SILUETT

Bilens sidoprofil flyter mot baksidan och skapar en kraftfull siluett och en bred hållning. Den bakre delen av RZ betonar bilens bekväma utrymme och starka körförmåga. En hjulbas på 2 850 mm bidrar till effekten och uttrycker den låga tyngdpunkten och den utmärkta balansen.