LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

FÖRDELAR

Lexus självladdande elhybrider lämnar ett lättare avtryck på både miljön och din plånbok. Tack vare den effektiva bränsleförbrukningen och de låga CO2-utsläppen kan du även reducera både underhåll och driftskostnader.

EFFEKTIVARE

Grundidén med Lexus självladdande elhybrider är enkel. Det ska var enkelt och bekymmersfritt för dig. Elhybridtekniken sköter sömlöst de två olika kraftkällorna (elmotor/er och bensinmotor) så att de driver bilen var och en för sig eller kombinerat för maximal kraft utefter behov och trafiksituation.

Dessutom kan din Lexus köras upp till 50% av tiden på enbart eldrift samt ända upp i hastigheter på 115 km/h på enbart el.

Det gör att Lexus självladdande elhybrider hjälper till att reducera bränsletoppar vid acceleration och stänga av bensinmotorn så fort det är möjligt vid t ex stadskörning, nedförsbackar, i konstant hastighet eller vid tomgång - vilket ger effektivare bränsleförbrukning och reducerade CO2-utsläpp utan att kompromissa med prestandan.

        2019 lexus hybrid benefits greener

ENKLARE ATT KÖRA

Lexus självladdande elhybrid innebär inga sladdar, ingen diesel och därmed inga kompromisser. Dessutom behöver du aldrig ansluta Lexus självladdande elhybrid till ett eluttag - de är alltid redo att ta med dig på nästa äventyr.

        2019 lexus hybrid benefits easier to run