LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

FÖRDELAR

Lexus självladdande elhybrider lämnar ett lättare avtryck på både miljön och din plånbok. Tack vare den effektiva bränsleförbrukningen och de låga CO2-utsläppen kan du även reducera både underhåll och driftskostnader.

GRÖNARE

Lexus självladdande elhybridteknik är snäll mot miljön och reducerar på så sätt skonsamt utsläppen till en tiondel av dieselstandarden för EURO 6 från 2014.

Många stora städer i hela EU har infört låga utsläppszoner som en del av EU:s mål att bli klimatneutrala.

Fordon med höga utsläppsnivåer förhindras antingen från att släppas in i vissa områden eller så får de betala för att få komma in. Fordon med låga utsläpp som till exempel Lexus självladdande elhybrider godkänns däremot över hela Europa, oavsett lokala regelverk.


 

 
  2019 lexus hybrid benefits greener
 • 
 

 
  2019 lexus hybrid benefits lower costs

  FÖRDELAR

  LÅGA KOSTNADER

  Självladdande elhybrider är ett mer kostnadseffektivt val än dieselmodeller. Både när det gäller inköp och ägande.

  Lägre underhållskostnader

  På lång sikt gör man betydande underhållsbesparingar eftersom hybridsystemet till exempel saknar kopplingar, kamrem, startmotor och generator.

  Kostnaderna för reservdelar minskar även betydligt eftersom Lexus elhybrider ger mindre slitage på bromsbelägg och däck.

  En årlig hybridhälsokontroll är det bästa sättet att hålla din elhybrid från Lexus i perfekt trim. Hybridhälsokontrollen är kostnadsfri och är en del av alla tjänster som vi på Lexus erbjuder.

ENKLARE ATT KÖRA

Lexus självladdande elhybrid innebär inga sladdar, ingen diesel och därmed inga kompromisser. Dessutom behöver du aldrig ansluta Lexus självladdande elhybrid till ett eluttag - de är alltid redo att ta med dig på nästa äventyr.


 

 
  2019 lexus hybrid benefits easier to run