KÖRGLÄDJE

    2018 lexus new rc driving emotion
 • NYA RC

  FÖRNYAD ELEGANS

  Nya RC är inspirerad av Lexus flaggskeppscoupé LC. En ny stötfångare som sträcker sig hela vägen ut till strålkastarna och ett grillmönster som gradvis förändras uppifrån och ner. Nyheter för F SPORT-versionen är en exklusiv svart inramning runt grillen och samtliga fönster.

  Nya trippla LED-strålkastare och L-formade varselljus pryder den uppdaterade fronten. Baktill har kombinationsljusen fått kraftfullare, och kontrasterande L-formade linser.

 •     2018 lexus new rc driving emotion quote background
      2018 lexus new rc driving emotion quote foreground

  ANDREAS SKAPADE EN UNIK MATRÄTT SOM REPRESENTERAR SKARPA LINJER MED LYXIG INTERIÖR”. TOLKNINGEN AV NYA RC RESULTERADE I EN DESSERT MED ÖVERRASKANDE SMAKER SOM BLAND ANNAT KOMBINERAR LÄTTSALTAD SOCKERVADD MED ETT CITRONPUDER.

VASSA KÖREGENSKAPER

    2018 lexus new rc razor sharp
2018 lexus new rc quality abd space

NYA RC

FÖRFINAD FLEXIBILITET

Med stabilare och vassare köregenskaper som hämtats direkt från Lexus LC, har uppdaterade Lexus RC fått en helt ny framtoning.

Aerodynamiska detaljer som de bakre sidorutornas lister och luftkanalen i den bakre stötfångaren bidrar till förbättrade aerodynamiska egenskaper.

FÖRFINAD KVALITET

Kupén är utformad med högkvalitativa material och varje reglage och mätare är noggrant utplacerat för att maximera körupplevelsen.

    2018 lexus new rc quality abd space
 • De eleganta Naguri-inläggen i aluminium ingår i utrustningsnivån F SPORT och hämtar inspiration från det skimrande mönstret som traditionella japanska svärd har. Den subtila interiörbelysningen justeras automatiskt för att passa det aktuella körförhållandet. RC har även fått en ny analog klocka som sitter högt upp på instrumentpanelen och är direkt hämtad från LC. Ett elegant signum som varje sportcoupé från Lexus numera är utrustad med.

 •     2018 lexus new rc razor sharp quote background
      2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

  DEN LIKA SKARPA SOM SMIDIGA KARAKTÄREN ÅTERFINNS I VARJE ENSKILT KÖRLÄGE, FRÅN SPORTIGT TILL KOMFORTABELT.

  Andreas Møller, Kock

EXKLUSIV FÖRHANDSVISNING I PARIS

Lexus anordnade ett exklusivt pop-up event redan en månad innan Lexus sportcoupé RC hade världspremiär på Paris Motor Show 2018. Andreas driver restaurangen Copenhague på Champs-Elysées och fick sin första Michelin-stjärna i början av 2018. Vi bad honom att tolka egenskaperna hos Lexus RC och komponera en rätt som representerar RC i form av en kulinarisk upplevelse.