Parallax Image 1 Pure Exhilaration

HELT NYA LEXUS NX

REN KÖRGLÄDJE

Nya Lexus NX använder klassledande laddhybrid-teknik eller en självladdande elhybriddrivlina som bygger på 15 års elektrifiering i premiumsegmentet. Fantastisk motorkraft och stark acceleration kombineras med klassledande bränsleekonomi och ett CO2-utsläpp som är lika med noll vid låga hastigheter. Allt utan att varken bagageutrymme eller bränsletankens kapacitet har påverkats vilket gör att du enkelt kan navigera på motorvägen i en SUV som erbjuder ren körglädje.

    Parallax Image 2 Drive with Confidence

HELT NYA LEXUS NX

KÖR MED SJÄLVFÖRTROENDE

När du greppar ratten känner du direkt hur den elektriska kraften tar med dig på en resa. Den tysta elmotorn förstärker kopplingen till vägbanan tack vare den förbättrade aerodynamiken och den låga tyngdpunkten. När du svänger eller accelererar uppstår ett fantastiskt samspel mellan drivlinan, det styva nya chassit och den exakta styrningen. Den dynamiska noggrannheten ger dig lika mycket adrenalin som den får dig att slappna av. Det är det vi kallar Lexus Driving Signature.

    Parallax Image 3 Omotenashi Welcome

NYA LEXUS NX

JAPANSK GÄSTFRIHET, OMOTENASHI

När du närmar dig nya NX tänds dörrhandtaget automatiskt och bilen välkomnar dig på så sätt ödmjukt till din kommande resa. Väl inne i NX möts du av ett förinställt ljus som kan anpassas med hjälp av en palett på 64 olika färgnyanser. Omotenashi - det japanska ordet för gästfrihet - har sitt ursprung i att förutse dina behov vilket är en filosofi som är starkt närvarande i hela kupéns design. Upptäck en oas av hantverk, komfort och en magisk atmosfär i den vackert utrustade kupén som är en perfekt plats för det nya Mark Levinson® Premium Surround-systemet med totalt 17 högtalare. Atmosfären har dessutom blivit ännu mer behaglig tack vare klimatanläggningen med S-Flow, som känner av vilka platser som är upptagna, eller var solen skiner, och sedan anpassar klimatanläggningsens styrka i just den specifika zonen.

    Parallax Image 4 Luxurious Control

NYA LEXUS NX

EXKLUSIV KÄNSLA

Förarplatsen och den unika (Tazuna) cockpiten är utformad för intuitiv användning genom att ha alla nyckelinstrument placerade runt föraren. Den imponerande Vindrutedisplay (HUD) är den största i sitt segment vilket innebär att information förmedlas i direkt linje med förarens ögon. Hela kupén har hantverksdetaljer som våra berömda hantverksmästare Takumi har skapat. Detaljerna väcker sinnena till liv genom den eleganta finishen på dörrinläggen och doften av nya skinnsäten. Mästerlig design som är utformad för att få dig att känna mer - i varje ögonblick.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

KÄNN MER I VARJE ÖGONBLICK

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYA NX NYHETSBREV

    Parallax Image 1 Stay Connected

NYA LEXUS NX

HÅLL DIG UPPKOPPLAD

Unik navigering via molnet och en ny generations multimediasystem som håller dig digitalt ansluten genom Over The Air (OTA) uppdateringar. En teknik som innebär att man alltid kan njuta av den senaste och bästa digitala upplevelsen. Din röst kan styra fler funktioner än någonsin tidigare genom att nya NX förstår och svarar på dina röstkommandon på ett intelligent sätt. Den smarta Lexus Link-appen gör även att du kan fjärrvärma bilen under kalla morgnar, schemalägga laddningar eller spåra din resa.

    Parallax Image 2 Sheer Sophistication

NYA LEXUS NX

REN SOFISTIKERING

Vår nya SUV erbjuder en självsäker närvaro, i linje med NX arv. Den representerar en helt ny SUV-design som går långt bortom ren estetisk funktionell design. Perfekt styling med en markerad front som är utrustad med skarpa strålkastare, nya kaxiga 20” fälgar och Lexus signaturgrill. Allt kompletteras med ett brett bakre parti som inger respekt ute på vägen.

    Parallax Image 3 Complete Reassurance

NYA LEXUS NX

PÅLITLIG, I VARJE KURVA

Vi har nu tagit känslan av pålitlighet till helt nya nivåer tack var det förbättrade Lexus Safety System +3. I det nya avancerade säkerhetssystemet ingår numera e-Latch med Safe Exit Assist där elektroniskt aktiverade dörrar automatiskt förhindras att öppnas när trafikanter närmar sig bakifrån. För att göra livet enklare förstärks tryggheten ytterligare genom att nya Lexus NX skannar av miljön runt bilen. Den känner till och med igen parkeringsplatser du använder ofta.