1. Electrifying experiences
  2. Serene comfort
EN ELEKTRISK UPPLEVELSE

HÖG NIVÅ AV KOMFORT

Bekväm, tyst och lugn, UX 300e har designats med tanke på dig och din upplevelse bakom ratten. Sätt dig i det figuranpassade förarsätet och se sedan världen susa förbi medan du tryggt och helt ostört kan fokuserar på körglädjen tack vare den extra tysta elmotorn.

SPINDELGRILL

Den djärva spindelgrillen accentuerar UX kaxiga karaktär och framhäver på samma gång elegansen och den starka körupplevelsen som vår första elbil erbjuder.

HÖGPRESTERANDE DÄCK

Standard 17 x 6,5" aero-ventilerade fälgar på 215/60 R17-däck. 18" lättmetallfälgar (finns som tillval) på 225/50 R18-däck.

INSTRUMENTBRÄDA I WASHI-MÖNSTER

Den lugna och varma känslan i kupén kommer bland annat från instrumentpanelens natursköna mönster som har inspirerat av det japanska washi. Traditionellt japanskt papper som har varit en naturlig del i japanska hem, i generationer.

ENGAWA-INSPIRERAD INTERIÖR

Tack vare det japanska arkitektoniska konceptet Engawa har våra designers lyckats bredda förarens synfält vilket gör att du blir ett med vägen när du sitter i föraarstolen. Dessutom skapar de ljudabsorberande materialvalen ett lugn inne i kupén genom att de effektivt blockera oönskat ljud som uppstår ute på vägen.

VÄLJ DIN STIL

Upptäck variationen som UX drivlina erbjuder genom att testa den dynamiska körlägesväljaren. En smart funktion som låter dig anpassa UX karaktär efter ditt humör, eller din aktuella körstil.

LÅG TYNGDPUNKT

Accelerationen är lika jämn som distinkt tack vare UX låga tyngdpunkt och responsiva karaktär. Den låga tyngdpunkten har vi lyckats uppnå tack vare en mycket stabil stålram som gör att bilens väghållning är något utöver det vanliga.