Grå Lexus UX årsmodell 2019

PUBLICERAT DEN: 2019-10-02

NYHETER OCH HÄNDELSER

EXKLUSIVT EVENT FÖR DIG MED TJÄNSTEBIL

Toyota och Lexus välkomnar dig till ett event om klokt vagnparksägande, exklusivt för dig som jobbar med tjänstebilar och som vill veta mer om hur du kan framtidssäkra din vagnpark på ett kostnadseffektivt och klimatsmart sätt. En spännande halvdag där du får ta del av nyheter, kunskap och inspiration.
Forskaren ek.dr. Anders Parment från Stockholms universitet spanar in i framtiden, om smarta städer och hur personbilar och andra transportslag kan skapa en bättre mobilitet.
Bil Sweden ger dig en bättre förståelse för WLTP, den nya mätmetoden för koldioxidutsläpp och hur den påverkar er vagnpark.
Erik Gustafsson, informationschef Toyota Sweden AB, berättar om elfordon och vilka bilar som kan passa bäst för ert företag, både ekonomiskt och ur miljösynpunkt. Vi blickar mot framtiden, elektrifieringen och alternativa drivlinor.
Peter Ojala, lagkapten i det svenska paraishockeylandslaget inspirerar kring ”Start your impossible!” – och delar med sig av sina erfarenheter och tankar om att aldrig ge upp!
Du kommer även att få se vårt breda utbud av tjänstebilar och elhybrider från Toyota och Lexus, som båda ligger i täten när det gäller nöjdast kunder och lägst utsläpp i Europa. Dessutom blir du en av de första i Sverige att uppleva några av våra allra största nyheter inom Toyota & Lexus.
Registrering: Anmäl dig här senast 31 oktober 2019
När: 15 november 2019
Var: Magasin 9, Frihamnen, Stockholm

Program:
  • 10.00 Registrering och fika
  • 10.30 Föreläsningar och produktshow
  • 12.00 Lunch, mingel och utställning
  • 14.00 Tack för idag!

  • VÄLKOMMEN!