24 HOUR ‘SUNRISE TO SUNRISE’

LEXUS NYHETER

24-TIMMARS PROVKÖRNING AV NYA LEXUS UX MED TEMAT "SOLUPPGÅNG TILL SOLUPPGÅNG".

Tidigare i år presenterades nya Lexus UX. Nästa kapitel i lanseringen av Lexus nya SUV var en helt unik körupplevelse som pågick under 24 timmar och sträckte sig över flera europeiska länder.
Gästerna fick uppleva nya horisonter, varje minut. Nya vyer visade sig så fort vägen svängde och bjöd på en unik upplevelse bakom ratten i nya Lexus UX.
Från de bergiga panoramavyerna på Aiguille du Midi i Chamonix till det pulserande Milano. Från solen som sakta stiger upp över sjön Léman till den forntida staden Candelo i Italien. Deltagarna bjöds på oändliga horisonter längst med den 300 km långa rutten som sträckte sig från Schweiz, genom Frankrike och ner till Italien. Den varsamt planerade resans syfte var att låta de deltagande gästerna uppleva Lexus UX självladdande elhybridteknik och unika egenskaper i en miljö och kontext passande Lexus.
I Milano bjöds de deltagande gästerna in på en utställning i fotokonst på temat horisonter. Bakom utställningen står Elsa Bleda, fotografen och Lexus UX-ambassadören som även figurerade i den globala lanseringskampanjen för Lexus UX.