1. New Cars

UX 300e

ELBILEN UX 300e

Från

629900.0

6 836 kr/Månad

Villkor

UX 300e - Premium - SUV, 5 dörrar

Slutsåld

Uppdaterad modell kommer att kunna beställas under kvartal 1 2023

1. Välj drivlina
1. Välj drivlina

1 Val

1 Val

2. Välj utrustningsnivå
2. Välj utrustningsnivå

1 Val

1 Val

 • UX 300e - Premium - SUV, 5 dörrar
  Premium

  SUV, 5 dörrar

  Från

  629900.0

  6 836 kr/Månad

  Villkor
  • 17" smidda lättmetallfälgar, 5-dubbelekrade 215/60 R17 däck
  • Intelligenta parkeringssensorer fram och bak
  • Strålkastare, bi-LED
  • Ljudanläggning, Panasonic® med 6 högtalare
  • Baksäten, skinnklädsel
  • Framsäten, luftkonditionerade
  • Framsäten, skinnklädsel

  Visa mer Visa mindre

KÄNN MER

Elbilen Lexus UX 300e är skapad för en ny körupplevelse och kombinerar japansk hantverksskicklighet och elegans i världsklass med en spännande ny elbilsupplevelse.

DJÄRV SUV-DESIGN

Elbilen UX 300e är en mindre SUV med Lexus unika signaturgrill, skulpterade former och en sportig, coupéinspirerad profil. Varselljusen med Lexus karaktäristiska pilspets är placerade ovanför strålkastarna med trippla LED-enheter för att framhäva Lexus eleganta L-logotyp.

TAKUMI-HANTVERK I VÄRLDSKLASS

För att säkerställa samma fantastiska hantverk som Lexus är kända för tillverkas UX 300e på vår prisbelönta Kyushu-anläggning under uppsyn av våra Takumi-mästare. Här läggs stor omsorg vid varje liten detalj, från den vackra, handslipade lacken till monteringen av alla elektriska komponenter med kirurgisk precision.

LEXUS ELECTRIFIED – EN NY KÖRUPPLEVELSE

Sätt dig bakom ratten och njut av en ny spännande körupplevelse från Lexus Electrified. Vår första elbil är perfekt finjusterad av Yoshiaki Ito, vår mest erfarna chefstestförare, och har fyra engagerande lägen för bromsåtervinning. Yoshiaki har inte lämnat något åt slumpen och har till och med hjälpt till att utforma bilens eleganta växelväljare.

ELBIL MED EXTRA TRYGGHET

För optimal kontroll och maximal räckvidd övervakar batterisensorer spänningen och temperaturen i varje enskild battericell. Litiumjonbatteriet i UX 300e är dessutom försett med ett avancerat kyl- och värmesystem för problemfri drift och lång livslängd.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Vart äventyret än för dig i din nya Lexus UX 300e känns det tryggt att veta att du kör en av de säkraste elbilar som någonsin byggts. Den är utrustad med vårt senaste säkerhetssystem Lexus Safety System + som hjälper dig att bevara avståndet till bilen framför, hålla rätt position i körfältet och undvika kollisioner med både bilar och fotgängare.

GÖR EN DJUPDYKNING

Fullständig information om Lexus UX 300e hittar du i våra broschyrer och prislistor.

UX 300e BILDER

Upptäck en bil med en unik närvaro på vägen och tar SUV-köregenskaperna till en helt ny elektrisk nivå.