2018 lexus nx hybrid my18 hero campaign

NX 300h

KONSTEN ATT STICKA UT

Upplev Lexus NX 300h, en självladdande elhybrid som är skapt för att dra blickarna till sig genom bland annat den kaxiga grillen och de accentuerade LED-strålkastarna.

MÖT LEXUS NX

Upplev NX 300h, en SUV som är skapt för att dra blickarna till sig genom bland annat den kaxiga grillen och de accentuerade LED-strålkastarna. Den självladdande elhybridtekniken gör dessutom att du aldrig behöver ladda med sladd.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Lexus självladdande elhybridteknik

  NX 300h är utrustad med Lexus självladdande elhybridteknik som obemärkt orkestrerar kraften mellan 2,5-liters bensinmotorn och elmotorn eller de två elmotorerna. Kombinationen resulterar i en lika tyst som smidig SUV med imponerande låg bränsleförbrukning för sin storlek.

 • Luxuös kupé

  I kupén blir detaljrikedomen och hantverket som du kan förvänta dig av en Lexus som tydligast. I nya NX har inget lämnats åt slumpen – däribland klimatanläggningen, som fått en slankare profil för att passa bättre i de accentuerande aluminiumprofiler som ramar in mittkonsolen.

 • Adaptiv fjädring

  NX hjulupphängning är noggrant utvecklad och testad av våra Takumi "Master Drivers". Med sina upp till 650 lägen justeras den Adaptiva fjädringen (AVS) kontinuerligt för att understödja dig som förare.

 • Avancerad förarsupport

  Väljer du tillvalet Lexus Safety System + får du ett aktivt system med intelligent teknologi som håller dig säker på vägen. Lexus Safety System + erbjuder ett Aktivt krockskyddssystem (PCS), Aktiv farthållare (ACC), Körfilsvarning (LDA), Automatiskt avbländande helljus (AHB) och Vägskyltsavläsare (RSA).

 • Tillgänglig som F SPORT

  Väljer du F SPORT-versionen av NX får du bland annat en exklusiv spindelgrill med accentuerande detaljer i "Jet black" , Aktiv fjädring, exklusiva 18” lättmetallfälgar och F SPORT-interiördetaljer.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus NX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Configure your car

Klicka för att rotera

NX 300h AWD Luxury / Black

UPPLEV LEXUS NX 300h

Upplev NX 300h, en SUV som sticker ut från mängden och är utrustad med världens mest avancerade självladdande elhybridteknik. Sätt dig framför ratten och upplev lyxen som bara en elhybrid från Lexus kan erbjuda.

UPPLEV LEXUS NX 300h

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

NX 300h AWD Business

SKARP OCH SUVERÄNT GENERÖS SUV

NX 300h BUSINESS

Den självladdande elhybriden NX 300h är en djärvt formgiven SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

 • Pris: 387 700 kr
 • Förmånsvärde från: 1 917 kr*
 • Leasingavgift från: 2 333 kr*
 • Business Lease från: 4 863 kr*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER