2019 lexus nx hero

NX 300h

KONSTEN ATT STICKA UT

Upplev Lexus NX 300h, en självladdande elhybrid som är skapt för att dra blickarna till sig genom bland annat den kaxiga grillen och de accentuerade LED-strålkastarna.

MÖT LEXUS NX

Upplev NX 300h, en SUV som är skapt för att dra blickarna till sig genom bland annat den kaxiga grillen och de accentuerade LED-strålkastarna. Den självladdande elhybridtekniken gör dessutom att du aldrig behöver ladda med sladd.


 

 
  2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Lexus självladdande elhybridteknik

  NX 300h är utrustad med Lexus självladdande elhybridteknik som obemärkt orkestrerar kraften mellan 2,5-liters bensinmotorn och elmotorn eller de två elmotorerna. Kombinationen resulterar i en lika tyst som smidig SUV med imponerande låg bränsleförbrukning för sin storlek.

 • Luxuös kupé

  I kupén blir detaljrikedomen och hantverket som du kan förvänta dig av en Lexus som tydligast. I nya NX har inget lämnats åt slumpen – däribland klimatanläggningen, som fått en slankare profil för att passa bättre i de accentuerande aluminiumprofiler som ramar in mittkonsolen.

 • Adaptiv fjädring

  NX hjulupphängning är noggrant utvecklad och testad av våra Takumi "Master Drivers". Med sina upp till 650 lägen justeras den Adaptiva fjädringen (AVS) kontinuerligt för att understödja dig som förare.

 • Avancerad förarsupport

  Väljer du tillvalet Lexus Safety System + får du ett aktivt system med intelligent teknologi som håller dig säker på vägen. Lexus Safety System + erbjuder ett Aktivt krockskyddssystem (PCS), Aktiv farthållare (ACC), Körfilsvarning (LDA), Automatiskt avbländande helljus (AHB) och Vägskyltsavläsare (RSA).

 • Tillgänglig som F SPORT

  Väljer du F SPORT-versionen av NX får du bland annat en exklusiv spindelgrill med accentuerande detaljer i "Jet black" , Aktiv fjädring, exklusiva 18” lättmetallfälgar och F SPORT-interiördetaljer.

NX: FOKUS PÅ EGENSKAPERNA


 

 
  Launch screen image

NX: FOKUS PÅ EGENSKAPERNA

I denna interaktiva upplevelse presenteras funktionerna som gör nya Lexus NX till en SUV i en klass för sig. Utforska allt från Lexus självladdande elhybridteknik som kombinerar prestanda med låga CO2-utsläpp, till de avancerade säkerhetsfunktionerna som gör att du alltid kan känna dig trygg ute på vägen.


 

 
  2018 lexus ux lisbon gallery 032
Kaxig exteriör design
0.00

 

 
  2 Boot space and modularity image
Flexibelt bagageutrymme
0.00

 

 
  3 Interior craftsmanship image
Interiör hantverksskicklighet och teknisk innovation
0.00

 

 
  4 Driving dynamics image
En dynamisk körupplevelse med hög komfort
0.00

 

 
  5 Lexus safety system image
Lexus Safety System + och praktiska interiöra funktioner
0.00

 

 
  6 Lexus self charging hybrid image
Lexus självladdande elhybrider
0.00

 

 
  7 Dynamic radar cruise control image
Aktiv farthållare & Linjeavkännare
0.00

 

 
  8 Performance and safety image
Prestanda och säkerhet
0.00

 

 
  9 Driving dynamics image
Dynamisk körupplevelse
0.00

 

 
  10 Adaptive high beam image
Aktivt helljussystem och Vindrutedisplay
0.00
01 10
Kaxig exteriör design
Allt vi på Lexus skapar börjar som en modig idé. Det gäller även NX design som märks, syns och väcker känslor vart den än befinner sig.
Flexibelt bagageutrymme
Baksätena i NX 300h är fällbara i 60:40 som standard vilket gör det enkelt att packa större saker som en cykel eller till och med en surfbräda. Dessutom kan passagerare i baksätet luta sina säten bakåt vilket gör att de får en ovanligt bekväm resa.
Interiör hantverksskicklighet och teknisk innovation
I Lexus NX är varje detalj tillverkad enligt högsta standard. Allt från materialval till tekniska innovationer är precis lika viktiga för att vi ska kunna skapa en raffinerad, men samtidigt bekväm, upplevelse. För både förare och passagerare.
En dynamisk körupplevelse med hög komfort
När du väljer NX med utrustningsnivån F SPORT S eller Luxury får förare och passagerare både uppvärmda och ventilerade exklusiva skinnsäten. En smart detalj som gör resan mer behaglig.
Lexus Safety System + och praktiska interiöra funktioner
Lexus Safety System + är ett lika intelligent som intuitivt system som alltid finns där för att säkerställa att du känner dig extra trygg framför ratten. Dessutom är NX utrustad med smarta interiöra lösningar som gör din bilfärd extra bekväm.
Lexus självladdande elhybrider
Lexus NX är en självladdande elhybrid från Lexus som sömlöst kombinerar bensin med eldrift samt laddar sig själv medan du kör. Inga sladdar, ingen diesel, inga kompromisser.
Aktiv farthållare & Linjeavkännare
NX aktiva farthållare bedömer avståndet till bilen framför och anpassar hastigheten. Systemet är tillgängligt i samtliga utrustningsnivåer och varnar om det finns en risk för kollision samtidigt som det automatiskt sänker hastigheten om du inte hinner reagera i tid. Även Linjeavkännaren finns tillgänglig för samtliga utrustningsnivåer och ser till att du alltid ligger rätt i körfältet.
Prestanda och säkerhet
Prestanda handlar om så mycket mer än höga hastigheter. Det handlar först och främst om att du ska känna dig som ett med bilen, på vägen och i sinnet. För det är först då du blir lika avslappnad som trygg i förarsätet.
Dynamisk körupplevelse
NX är byggd för att tända den där gnistan som gör resan till så mycket mer än en bilfärd. Siffror och tekniska specifikationer är självklart viktiga, men det som verkligen har betydelse för oss på Lexus är att upplevelsen väcker känslor.
Aktivt helljussystem och Vindrutedisplay
Väljer du NX med utrustningsnivå F SPORT eller Luxury ingår LED-strålkastare med 11 oberoende LED-chip som tillsammans gör att NX 300h inte bländar mötande trafikanter. Dessutom presenteras viktiga färddata genom en 6,2" stor vindrutedisplay i färg.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus NX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Configure your car

Klicka för att rotera

NX 300h AWD Luxury / Black

UPPLEV LEXUS NX 300h

Upplev NX 300h, en SUV som sticker ut från mängden och är utrustad med världens mest avancerade självladdande elhybridteknik. Sätt dig framför ratten och upplev lyxen som bara en elhybrid från Lexus kan erbjuda.

UPPLEV LEXUS NX 300h

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

NX 300h AWD Business

SKARP OCH SUVERÄNT GENERÖS SUV

NX 300h BUSINESS

Den självladdande elhybriden NX 300h är en djärvt formgiven SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

 • Pris: 394 300 kr
 • Förmånsvärde från: 2 000 kr*
 • Leasingavgift från: 2 373 kr*
 • Business Lease från: 5 434 kr*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

AKTUELLA KAMPANJER


 

 
  LSW NX CampaignImageQ3 Web

KAMPANJERBJUDANDE

NX 300h EXECUTIVE

Fram till den 31 december 2018 får du det banbrytande säkerhetssystemet Lexus Safety System +, metalliclack och Lexus Premium Navigation till ett värde av totalt 30 000 kr när du beställer NX 300h med utrustningsnivån Executive.

 • Kampanjpris 439 900 kr
 • Ord. pris 469 900 kr
För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

Erbjudandet gäller t o m 31 december 2018. Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsledeklaration blandad körning: från 5,1 l/100 km, CO2 från 127 g/km. Bilen på bilden är en NX 300h F SPORT medan kampanjen gäller NX 300h med utrustningsnivån Executive.

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER