2019 lexus nx hero

NX 300h

MÖT NX. VÅR MELLANSTORA SUV.

Den mellanstora SUV:en NX behärskar konsten att sticka ut genom att leverera en perfekt mix mellan exteriör design och eleganta handgjorda kupédetaljer.

MÖT NX

NX presenterar det senaste inom Lexus-design genom en djärv signaturgrill med kromdetaljer och sportiga LED-strålkastare. Upplev den ultimata upplevelsen som Lexus självladdande hybrider erbjuder.

Specifikationer
Dimensioner
Elhybridteknik
9.2
Acceleration 0-100 km/h
180
Toppfart (km/h)
197
Max. effekt (hk)
NX Side Dimensions

Längd (mm) 4640

Höjd (mm) 1645

Bredd (mm) 1845

NX Front Dimensions

KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

INGA SLADDAR

Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus NX är utrustad med innovativ teknologi som gör att den laddar sig själv medan du kör.

INGA UTSLÄPP

När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.

    Launch screen image

NX: FOKUS PÅ EGENSKAPERNA

I denna interaktiva upplevelse presenteras funktionerna som gör nya Lexus NX till en SUV i en klass för sig. Utforska allt från Lexus självladdande elhybridteknik som kombinerar prestanda med låga CO2-utsläpp, till de avancerade säkerhetsfunktionerna som gör att du alltid kan känna dig trygg ute på vägen.

    2018 lexus ux lisbon gallery 032
Kaxig exteriör design
0.00
    2 Boot space and modularity image
Flexibelt bagageutrymme
0.00
    3 Interior craftsmanship image
Interiör hantverksskicklighet och teknisk innovation
0.00
    4 Driving dynamics image
En dynamisk körupplevelse med hög komfort
0.00
    5 Lexus safety system image
Lexus Safety System + och praktiska interiöra funktioner
0.00
    6 Lexus self charging hybrid image
Lexus självladdande elhybrider
0.00
    7 Dynamic radar cruise control image
Aktiv farthållare & Linjeavkännare
0.00
    8 Performance and safety image
Prestanda och säkerhet
0.00
    9 Driving dynamics image
Dynamisk körupplevelse
0.00
    10 Adaptive high beam image
Aktivt helljussystem och Vindrutedisplay
0.00
10
Kaxig exteriör design
Allt vi på Lexus skapar börjar som en modig idé. Det gäller även NX design som märks, syns och väcker känslor vart den än befinner sig.
Flexibelt bagageutrymme
Baksätena i NX 300h är fällbara i 60:40 som standard vilket gör det enkelt att packa större saker som en cykel eller till och med en surfbräda. Dessutom kan passagerare i baksätet luta sina säten bakåt vilket gör att de får en ovanligt bekväm resa.
Interiör hantverksskicklighet och teknisk innovation
I Lexus NX är varje detalj tillverkad enligt högsta standard. Allt från materialval till tekniska innovationer är precis lika viktiga för att vi ska kunna skapa en raffinerad, men samtidigt bekväm, upplevelse. För både förare och passagerare.
En dynamisk körupplevelse med hög komfort
När du väljer NX med utrustningsnivån F SPORT S eller Luxury får förare och passagerare både uppvärmda och ventilerade exklusiva skinnsäten. En smart detalj som gör resan mer behaglig.
Lexus Safety System + och praktiska interiöra funktioner
Lexus Safety System + är ett lika intelligent som intuitivt system som alltid finns där för att säkerställa att du känner dig extra trygg framför ratten. Dessutom är NX utrustad med smarta interiöra lösningar som gör din bilfärd extra bekväm.
Lexus självladdande elhybrider
Lexus NX är en självladdande elhybrid från Lexus som sömlöst kombinerar bensin med eldrift samt laddar sig själv medan du kör. Inga sladdar, ingen diesel, inga kompromisser.
Aktiv farthållare & Linjeavkännare
NX aktiva farthållare bedömer avståndet till bilen framför och anpassar hastigheten. Systemet är tillgängligt i samtliga utrustningsnivåer och varnar om det finns en risk för kollision samtidigt som det automatiskt sänker hastigheten om du inte hinner reagera i tid. Även Linjeavkännaren finns tillgänglig för samtliga utrustningsnivåer och ser till att du alltid ligger rätt i körfältet.
Prestanda och säkerhet
Prestanda handlar om så mycket mer än höga hastigheter. Det handlar först och främst om att du ska känna dig som ett med bilen, på vägen och i sinnet. För det är först då du blir lika avslappnad som trygg i förarsätet.
Dynamisk körupplevelse
NX är byggd för att tända den där gnistan som gör resan till så mycket mer än en bilfärd. Siffror och tekniska specifikationer är självklart viktiga, men det som verkligen har betydelse för oss på Lexus är att upplevelsen väcker känslor.
Aktivt helljussystem och Vindrutedisplay
Väljer du NX med utrustningsnivå F SPORT eller Luxury ingår LED-strålkastare med 11 oberoende LED-chip som tillsammans gör att NX 300h inte bländar mötande trafikanter. Dessutom presenteras viktiga färddata genom en 6,2" stor vindrutedisplay i färg.
NX 300h AWD 5b4034ac-8da2-4c8a-b745-bc5d356ccff2

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Comfort Business Executive F SPORT F SPORT S Luxury
180
Toppfart (km/h)
9.2
Acceleration 0-100 km/h
197
Max. effekt (hk)

UPPTÄCK NX

Lexus NX är i en klass för sig. De exteriöra detaljerna har inspirerats av smält metall är bara ett exempel på hur vårt japanska hantverk har tagit Lexus designspråk till nästa nivå. I kupén kan du slappna av i de figuranpassade sätena samtidigt som banbrytande teknologi som 360-monitor, Lexus Premium Navigation och den senaste versionen av Lexus Safety System.

 • UPPLEV LEXUS NX 300h

  Bilen på bilden är extrautrustad.

    Landscape 1920x1080 upgrade to the latest software

MJUKVARUUPPGRADERING FÖR MULTIMEDIA

UPPGRADERA TILL SENASTE MJUKVARAN

Få den senaste versionen av mjukvara till din bil. Koppla upp din smartphone och njut av alla funktioner som gör din resa och navigation enklare och mer behaglig.

AKTUELLA KAMPANJER

    LSW NX KyushuEdition Web

KAMPANJERBJUDANDE

NX 300h KYUSHU EDITION

Denna mellanstora SUV är utrustad med allt från en svart signaturgrill och svarta backspeglar till lättmetallfälgar i Bi-tone och automat som standard.

 • Kampanjpris 419 900 kr
 • Ord. pris 459 900 kr
 • Privatleasing från 4 995 kr / månad
För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Finansiering via Lexus Financial Services: exempel med Lexus Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde och tecknande av Lexus Bilförsäkring tillkommer. Övermil (12,5 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar. Erbjudandet giltigt t o m 30 september 2021. Bränsleförbrukning WLTP bl. körning l/100 km: 7,6. CO2: 172 g/km.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

NX 300h AWD Kyushu Edition

SKARP OCH SUVERÄNT GENERÖS SUV

NX 300h BUSINESS

Den självladdande elhybriden NX 300h är en djärvt formgiven SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

 • Lexus NX 300h Business
 • Pris: 405 600 kr
 • Förmånsvärde från: 2 899 kr / mån*
 • Leasingavgift från: 3 059 kr / mån*
 • Business Lease från: 4 695 kr / mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

FLER LEXUS-MODELLER