2019 lexus nx hero

NX 300h

KONSTEN ATT STICKA UT

Upplev Lexus NX 300h, en självladdande elhybrid som är skapt för att dra blickarna till sig genom bland annat den kaxiga grillen och de accentuerade LED-strålkastarna.

MÖT LEXUS NX

Upplev NX 300h, en SUV som är skapt för att dra blickarna till sig genom bland annat den kaxiga grillen och de accentuerade LED-strålkastarna. Den självladdande elhybridtekniken gör dessutom att du aldrig behöver ladda med sladd.

Specifikationer
Dimensioner
Elhybridteknik
9.2
Acceleration 0-100 km/h
180
Toppfart (km/h)
197
Max. effekt (hk)
NX Side Dimensions

Längd (mm) 4640

Höjd (mm) 1645

Bredd (mm) 1845

NX Front Dimensions

KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

INGA SLADDAR

Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus NX är utrustad med innovativ teknologi som gör att den laddar sig själv medan du kör.

INGA UTSLÄPP

När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.


 

 
  Launch screen image

NX: FOKUS PÅ EGENSKAPERNA

I denna interaktiva upplevelse presenteras funktionerna som gör nya Lexus NX till en SUV i en klass för sig. Utforska allt från Lexus självladdande elhybridteknik som kombinerar prestanda med låga CO2-utsläpp, till de avancerade säkerhetsfunktionerna som gör att du alltid kan känna dig trygg ute på vägen.


 

 
  2018 lexus ux lisbon gallery 032
Kaxig exteriör design
0.00

 

 
  2 Boot space and modularity image
Flexibelt bagageutrymme
0.00

 

 
  3 Interior craftsmanship image
Interiör hantverksskicklighet och teknisk innovation
0.00

 

 
  4 Driving dynamics image
En dynamisk körupplevelse med hög komfort
0.00

 

 
  5 Lexus safety system image
Lexus Safety System + och praktiska interiöra funktioner
0.00

 

 
  6 Lexus self charging hybrid image
Lexus självladdande elhybrider
0.00

 

 
  7 Dynamic radar cruise control image
Aktiv farthållare & Linjeavkännare
0.00

 

 
  8 Performance and safety image
Prestanda och säkerhet
0.00

 

 
  9 Driving dynamics image
Dynamisk körupplevelse
0.00

 

 
  10 Adaptive high beam image
Aktivt helljussystem och Vindrutedisplay
0.00
10
Kaxig exteriör design
Allt vi på Lexus skapar börjar som en modig idé. Det gäller även NX design som märks, syns och väcker känslor vart den än befinner sig.
Flexibelt bagageutrymme
Baksätena i NX 300h är fällbara i 60:40 som standard vilket gör det enkelt att packa större saker som en cykel eller till och med en surfbräda. Dessutom kan passagerare i baksätet luta sina säten bakåt vilket gör att de får en ovanligt bekväm resa.
Interiör hantverksskicklighet och teknisk innovation
I Lexus NX är varje detalj tillverkad enligt högsta standard. Allt från materialval till tekniska innovationer är precis lika viktiga för att vi ska kunna skapa en raffinerad, men samtidigt bekväm, upplevelse. För både förare och passagerare.
En dynamisk körupplevelse med hög komfort
När du väljer NX med utrustningsnivån F SPORT S eller Luxury får förare och passagerare både uppvärmda och ventilerade exklusiva skinnsäten. En smart detalj som gör resan mer behaglig.
Lexus Safety System + och praktiska interiöra funktioner
Lexus Safety System + är ett lika intelligent som intuitivt system som alltid finns där för att säkerställa att du känner dig extra trygg framför ratten. Dessutom är NX utrustad med smarta interiöra lösningar som gör din bilfärd extra bekväm.
Lexus självladdande elhybrider
Lexus NX är en självladdande elhybrid från Lexus som sömlöst kombinerar bensin med eldrift samt laddar sig själv medan du kör. Inga sladdar, ingen diesel, inga kompromisser.
Aktiv farthållare & Linjeavkännare
NX aktiva farthållare bedömer avståndet till bilen framför och anpassar hastigheten. Systemet är tillgängligt i samtliga utrustningsnivåer och varnar om det finns en risk för kollision samtidigt som det automatiskt sänker hastigheten om du inte hinner reagera i tid. Även Linjeavkännaren finns tillgänglig för samtliga utrustningsnivåer och ser till att du alltid ligger rätt i körfältet.
Prestanda och säkerhet
Prestanda handlar om så mycket mer än höga hastigheter. Det handlar först och främst om att du ska känna dig som ett med bilen, på vägen och i sinnet. För det är först då du blir lika avslappnad som trygg i förarsätet.
Dynamisk körupplevelse
NX är byggd för att tända den där gnistan som gör resan till så mycket mer än en bilfärd. Siffror och tekniska specifikationer är självklart viktiga, men det som verkligen har betydelse för oss på Lexus är att upplevelsen väcker känslor.
Aktivt helljussystem och Vindrutedisplay
Väljer du NX med utrustningsnivå F SPORT eller Luxury ingår LED-strålkastare med 11 oberoende LED-chip som tillsammans gör att NX 300h inte bländar mötande trafikanter. Dessutom presenteras viktiga färddata genom en 6,2" stor vindrutedisplay i färg.
NX 300h AWD 5b4034ac-8da2-4c8a-b745-bc5d356ccff2

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Comfort Business Comfort Executive F SPORT F SPORT S Luxury
197
Max. effekt (hk)
180
Toppfart (km/h)
9.2
Acceleration 0-100 km/h

UPPLEV LEXUS NX 300h

Lexus NX är inspirerad av smält metall och flyter därför tryggt fram genom den livliga storstadstrafiken. Mycket tack vare banbrytande teknik som förhöjer körupplevelse, vackra skinnsäten och ett ljudsystem som ger en fullskalig konsertupplevelse.

 • UPPLEV LEXUS NX 300h

  Bilen på bilden är extrautrustad.

AKTUELLA KAMPANJER


 

 
  LSW NX CampaignImageQ2 20 Web

KAMPANJERBJUDANDE

NX 300h EXECUTIVE

Fram till den 30 september 2020 får du det banbrytande säkerhetssystemet Lexus Safety System +, metalliclack och Lexus Premium Navigation när du beställer NX 300h med utrustningsnivån Executive.

 • Kampanjpris 449 900 kr
 • Ord. pris 494 700 kr
För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

Erbjudandet gäller enbart lagerbilar t o m 30 september 2020. Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsleförbrukning WLTP bl. körning l/100 km: 7,1–7,6. CO2 160–172 g/km. Bilen på bilden är extrautrustad.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

LEXUS LINK

KOPPLA UPP DIG MOT FRAMTIDEN

Förvandla din Lexus till en uppkopplad bil. Appen Lexus Link erbjuder nämligen tillgång till en serie tjänster som navigering, reseplanering och påminnelser om när det är dags för nästa service.

FLER LEXUS-MODELLER