1. New Cars
  2. ES
  3. Översikt

ES Limited Edition

Sedan, 4 dörrar

Lexus ES
Från
517 800 kr
  • 18" lättmetallfälgar, mörkgrå bearbetad finish, 235/45 R18 däck
  • Strålkastare, bi-LED
  • Lexus Safety System +
120 g/km
5.3 l/100 km
4-cyl - 2,5L

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Fokus på detaljerna

VINDRUTEDISPLAY

Lexus ES är utrustad med en högupplöst vindrutedisplay som närmast återfinns i jaktflygplan. Vindrutedisplayen projicerar den information som är viktig för föraren på insidan av vindrutan. Tack vare den knivskarpa bilden har föraren inte några problem att snabbt läsa av informationen även när solen lyser starkt.

DIGITALA BACKSPEGLAR

Våra nya digitala backspeglar ersätter vanliga backspeglarna med kompakta högupplösta kameror som är kopplade till monitorer inne i bilen. På så sätt får du som förare en bättre bild av vad som finns både bakom, och vid sidan av, fordonet. Oavsett väglag eller väderlek.

SKINNKLÄDD RATT

Den skinnklädda tre-ekrade ratten med vackra träinlägg är konstruerad för att ligga bekvämt i förarens händer. Uppvärmningsfunktionen gör att ratten snabbt blir varm även om det är kallt utomhus. Och förutom styrningen kan du även kontrollera ljudanläggningen, telefonfunktionen, röstkommando, multiinformationsskärmen, Aktiva farthållaren och Filhållningsassistansen utan att släppa ratten.

Utforska i 360°

Helskärm Stäng

Kampanjer

No content found

NYA ES 300h LIMITED EDITION

Den uppdaterade versionen av denna eleganta sedan är utrustad med automat som standard, 12,3” navigationsskärm och den senaste generationen av Lexus Safety System +.

Ränta 2,95%.*

Från
488800 kr
517800 kr
Från
4742 kr/Mån