Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

Blå Lexus LC 500h
Lexus hybrid logotyp och emblem

LEXUS SJÄLVLADDANDE
ELHYBRIDER

ALLTID LADDAD

MED LEXUS HYBRIDER BEHÖVER DU ALDRIG LADDA MED SLADD.

När du är redo, är din bil också redo. Alltid. Njut av en upplevelse du delar med över en miljon andra bilförare.
Det är faktiskt fler än alla som kör andra premiumhybrider, tillsammans.

VI HAR SÅLT FLER HYBRIDER ÄN ALLA ANDRA TILLVERKARE I PREMIUMSEGMENTET. I HELA VÄRLDEN.

2016 välkomnade vi vår miljonte hybridägare. Samtidigt fortsätter vi erbjuda en Lexus-upplevelse i världsklass. För vi vill fortsätta vara världens favorit när det kommer till premiumhybrider.

Som pionjärer inom hybridtekniken kan du lita på att varenda innovation i våra senaste hybridmodeller är noggrant testad i verkligheten. På gator och vägar över hela världen. Samtidigt som de sparat många, många liter bensin. Med helt nya LC 500h, flyttar vi fram hybridteknikens gränser genom att lansera världens första Multi Stage Hybrid-system. Tekniken förenar alla element i en normal hybriddrivlina (i LC:s fall en 3,5-liters V6 bensinmotor, en kraftfull elmotor och ett litium-jon batteripaket) med en 4-stegad automatlåda.

Den kombinationen ger en mer effektiv 10-stegad Multi Stage Hybrid-transmission, kraftfull nog för att ge LC en acceleration från 0 till 100 km/h under 5 sekunder (preliminär siffra som kan komma att ändras). Kombinera Lexus hybridledarskap med design i absolut framkant och den så många gånger prisbelönade kvaliteten och resultatet blir Lexus Hybrid. Vi har det bredaste hybridprogrammet på marknaden. Sofistikerad kraft. Suverän bränsleekonomi. Lyx i övermått. Det är kraften i ett litet h.

INTELLIGENTA HYBRIDPRESTANDA

I Lexus Hybrid Drive kombineras draget i en potent bensinmotor med ekonomin i en elmotor. Systemet växlar mellan de båda medan du kör utan att det märks det minsta. Inga kompromisser mellan kraftfull acceleration, låg bränsleförbrukning eller väsentligt lägre CO2-utsläpp.

Och lägger du i EL-läget kan alla hybrider i vårt modellprogram köras enbart på el, utan kompromisser eller nödlösningar.

ATT KÖRA
FRAMTIDEN

Över en miljon Lexus-hybrider har sålts sedan Lexus Hybrid Drive-tekniken introducerades i april 2005. Varför märker du när du för första gången kör en Lexus-hybrid och inser hur de olika teknikerna samarbetar i fullständig harmoni.

När du startar bilen börjar du automatiskt i EL-läget. Notera hur tyst bilen är. I det här läget drar din Lexus ingen bensin alls och har följaktligen också nollutsläpp. Detta läge behålls i lägre hastigheter och vid stopp-start i rusningstrafik.

När du accelererar bidrar elmotorn med omedelbart vridmoment. Samtidigt som systemet omärkligt kopplar in bensinmotorn. Du behöver inte göra någonting, det avancerade Lexus Hybrid Drive-systemet tar hand om det helt automatiskt för att ge en suveränt smidig körupplevelse.

SMART KRAFT

Till och med när du saktar ner återvinner bilen kraft. Systemet använder sig nämligen av en teknik som kallas regenererande bromsning för att ta hand om den rörelseenergi som avges när du bromsar. Den kraften används istället till att ladda hybridbatteriet. Du behöver aldrig stanna och plugga in din Lexus vid någon laddningsstation, för i Lexus Hybrid Drive-systemet laddas batteriet automatiskt medan du kör.

EN LEXUS-HYBRID KOMMER
ATT FÖRÄNDRA DIN VÄRLD

En bensinmotor som arbetar i harmoni tillsammans med en elmotor drar betydligt mindre bränsle och har lägre CO2-utsläpp. Den förfinade bensinmotorn används främst vid högre hastigheter, vilket betyder mycket bra bränsleekonomi.

Och när elmotorn används ensam vid lägre hastigheter kör du med nollutsläpp. En sofistikerad Lexus-hybrid är verkligen ett smart val, maximal lyx i kombination med lägre utsläpp.

VÄLJ DIN HYBRID

LEXUS KAN ERBJUDA MARKNADENS I SÄRKLASS BREDASTE HYBRIDPROGRAM. FRÅN KRAFT SOM HÖJER PULSEN TILL LUGN, GENERÖS LYX. DU VÄLJER SJÄLV.

BILTYP
Alla
Kompakt & Sedan
Coupé
Crossover

INGA MATCHNINGAR

Det finns ingen modell som matchar din sökning. Bredda ditt sökande och försök igen.

IS 300h MY 17

IS

EN PRISBELÖNT SPORTSEDAN

Genom att kombinera elegans med sportig dynamik, bjuder IS på en perfekt balans mellan lyxig komfort och bra prestanda.

Modellbild Lexus GS

GS

EN KRAFTFULL FÖRÄNDRING

I GS förenas djärv och dynamisk design med exakta köregenskaper, innovativ teknik och generöst rymlig interiör.

2017 Lexus LS 600h F SPORT Home Range Exterior 460 480

LS

LYXIGA HÖGA PRESTANDA

Imponerande prestanda, svepande linjer och optimalt raffinemang – Lexus LS skriver om definitionen på en lyxbil.

2017 Lexus NX 300h Home Range Exterior

NX

EN BANBRYTANDE CROSSOVER

Upptäck den djärva formgivningen, suverän komfort för fem personer med bagage och den avancerade och mycket ekonomiska hybridkraften.

Modellbild Lexus RX

RX

VÄSSAD SOFISTIKERING

Den revolutionerande RX bjuder på dynamisk kraft, generösa utrymmen och suverän driftekonomi.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

MINST SAGT UPPIGGANDE PRESTANDA

Med RC:s snyggt skinnklädda sportratt i dina händer får du uppleva snabb acceleration och suveräna högfartsegenskaper.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER