2018 lexus hybrid hero

ALLTID LADDAD

LEXUS
SELF‑CHARGING
HYBRID

Samtliga Lexus-modeller finns som självladdande elhybrider vilket är helt unikt för ett bilmärke i premiumsegmentet. Inga sladdar. Ingen diesel.

ETT SMARTARE ALTERNATIV ÄN DIESEL

En självladdande elhybrid från Lexus kombinerar sömlöst bensin med eldrift och laddas dessutom medan du kör. Oavsett om det är en kompaktsedan, sedan, coupé, SUV eller högpresterande sportbil du söker så finns det en självladdande elhybrid som är redo att möta ditt behov. Med en rejäl expertis som grundar sig i över 1,3 miljoner sålda elhybrider världen över är varje Lexus-modell utrustad med gedigen erfarenhet. Följ med på en resa in i framtiden utan diesel, sladdar och kompromisser.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Välj en av kategorierna för att upptäcka fördelarna med Lexus självladdande elhybrider.

SÅ FUNGERAR LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Den optimala kombinationen mellan el- och bensindrift.

PRESTANDA PÅ DINA VILLKOR

Låt oss utmana dina förväntningar – upptäck en ny förfinad körupplevelse från Lexus.

INGA KOMPROMISSER

Sammanför sömlöst design med ett generöst utrymme och effektiv kraft.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Vi bygger en värld fri från kompromisser genom att kombinera innovativa idéer med hög prestanda. Vårt förhållningssätt gör Lexus självladdande elhybrider till ett smartare val än en dieseldriven bil. Dels genom att våra Takumis har bidragit till den höga kvalitativa lyxen som gör att du alltid kan njuta av din bilresa. Men främst genom att Lexus självladdande elhybrider innebär att du slipper kompromissa.


 

 
  2019 2 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUS SJÄLVLADDANDE ELHYBRIDER

DE BÄSTA LYXHYBRIDERNA I VÄRLDEN

Redan 2004 var vi den första lyxbilstillverkaren i världen att erbjuda hybridteknik kombinerat med ren lyx. Och idag har vi den erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda en av världens effektivaste hybridupplevelser.

I siffror innebär det att vi fram tills nu har sålt över en miljon självladdande elhybrider. Men vi stannar inte där. Vår flotta växer stadigt och vi fortsätter att utmana oss själva. Som ett resultat av vår strävan kan vi idag erbjuda fler elhybrider än någon annan lyxbilstillverkare i världen.

Upptäck fördelarna med Lexus självladdade elhybrider och ta reda på varför vi har Sverige mest nöjda bilägare.

HELA MODELLPROGRAMMET

Genom att erbjuda allt från en smart kompaktkombi till en dynamisk sportsedan eller en mångsidig lyx-SUV har vi det bredaste sortimentet av självladdande lyxhybrider i världen. Hitta en självladdande elhybrid från Lexus som passar dig, och din livsstil.

MÖT VÅRT MULTI STAGE HYBRID-SYSTEM

I en värld av hård konkurrens leder Lexus vägen framåt. Vår historia bygger på att utmana det förväntade genom innovation med elegant prestanda. Ett synsätt som är extra tydligt i LS 500h och LC 500h.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  VÅR INNOVATIVA ELHYBRIDTEKNIK

  ALLTID REDO ATT UTMANA

  Vi tar hybridprestanda till en ny nivå genom vårt unika självladdande Multi Stage Hybrid-system. Världsledande elhybridteknik från Lexus som är formad ur vår strävan att alltid bli bättre och bättre.

  I systemet läggs en fyrstegad växellåda till drivlinans kombination av en 3,5-liters V6-bensinmotor samt två kraftfulla elmotorer.

  Resultatet är direktare svar på gaspådrag och betydligt större körglädje samtidigt som både bränsleeffektiviteten och utsläppsnivån förbättras. Dessutom behålls Lexus självladdande elhybriders välkänt smidiga, tysta och sofistikerade egenskaper.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  KRAFTEN I EN ELHYBRID

  ALLTID REDO ATT LEVERERA

  Sportcoupén LC 500h och flaggskeppssedanen LS 500h drivs av vårt självladdande Multi Stage Hybrid-system.

  Det innovativa systemet är unikt för Lexus och ger dig kraft när du verkligen behöver den. Dessutom erbjuder det en oslagbar körglädje samtidigt som du får full kontroll ute på vägen. Låt oss utmana dina förväntningar – upptäck en ny förfinad körupplevelse från Lexus.

ATT ÄGA EN ELHYBRID

Min Lexus

När du äger en av Lexus självladdande elhybrider finns alltid vår prisbelönta service nära till hands. I Min Lexus-portalen kan du ta del av funktioner som förenklar ditt bilägande online.

Underhåll

Lexus självladdande elhybrider är enkla att ta hand om. Dessutom är underhållet varken mer komplext eller dyrare än det hade varit om du valt en bil med bensin- eller dieselmotor.

Pålitlighet

Våra hybridsystem är lika pålitliga som traditionella drivlinor, och med självladdningsteknik riskerar du aldrig att bli strandsatt på grund av ett urladdat batteri.

Service

Att underhålla hybridsystemet är enkelt med hjälp av Lexus Hybridhälsokontroll som är en del av våra vanliga servicetillfällen.

Garanti

Hybridbatteriet täcks av en garanti på fem år. Garantin förlängs dessutom med ett år efter varje genomförd Hybridhälsokontroll.

Ekonomi

Upptäck de ekonomiska fördelar och flexibla finansieringsalternativ som en elhybrid medför. Allt tydligt presenterat och noggrant paketerat av Lexus Financial Services.