2019 lexus rx hero

MÖT LEXUS RX

MER SOFISTIKERAD. MER LEXUS RX.

RX sätter en ny standard för vad en SUV från Lexus erbjuder. Möt vår SUV som är lika underhållande att köra som elegant att titta på.

MÖT LEXUS RX

Vår sofistikerade SUV sammanför en unik upplevelse bakom ratten med förstklassig design. Den självladdande elhybriden RX 450h har ett kaxigt utseende och så fort du sätter dig i förarsätet möts du av avancerade tekniska lösningar och intuitiva uppkopplade tjänster. Dessutom finns alltid Lexus Safety System + nära till hands för att du ska känna dig trygg ute på vägen.

Specifikationer
Dimensioner
Elhybridteknik
7.7
Acceleration 0-100 km/h
200
Toppfart (km/h)
313
Max. effekt (hk)
RX Side Dimensions

Längd (mm) 4890

Höjd (mm) 1685

Bredd (mm) 1895

RX Front Dimensions

KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

INGA SLADDAR

Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus RX är utrustad med innovativ teknologi som gör att den laddar sig själv medan du kör.

INGA UTSLÄPP

När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

HELA VÄGEN TILL MARS

Med världens mest pålitliga elhybrid-teknologi har 1,5 miljoner Lexus-ägare tillsammans kört en sträcka som motsvarar tur och retur till Mars … 1 000 gånger. Möt elhybriden som åkte hela vägen till Mars.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Bilen representerar inte samtliga modeller.

BLACK (212)

BLACK F SPORT-SKINN

med aluminiuminlägg (LC25)

BYGG DIN RX BYGG DIN RX

MED PLATS FÖR SOFISTIKERING

Nya Lexus RX har blivit ännu roligare att köra vilket gjorde att vi tog förstaplatsen i Auto Express Driver Power Award. Med en hög nivå av elegans, generöst kupéutrymme och en noggrant utformad ljudisolerad kupé är RX en SUV som känns mer.

UPPTÄCK LEXUS RX

Nya Lexus RX är utrustad med sofistikerad design, detaljrikt hantverk, en avancerad drivlina, banbrytande säkerhetsfunktioner och en mängd uppdaterade tekniska lösningar. På så sätt överträffar nya RX de högt ställda krav som kunderna ställer på en sofistikerad SUV från Lexus. Läs mer och upplev RX på egen hand.

 • UPPTÄCK LEXUS RX

  Bilen på bilden är extrautrustad.

AKTUELLA KAMPANJER

    LSW RX SportEdition Q3 21 Web

KAMPANJERBJUDANDE

RX 450h SPORT EDITION

Den nya specialutgåvan av vår stora SUV är utrustad med allt från en svart grill och svarta ytterbackspeglar till mörktonade 20" lättmetallfälgar och automat som standard.

 • Kampanjpris 669 900 kr
 • Ord. pris 726 600 kr
 • Business Lease från 7 998 kr / månad

Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Finansiering via Lexus Financial Services: exempel med Business Lease, baserat på 36 månader, 4 500 mil, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde och rörlig ränta (sept-21). Övermil debiteras med 10 kr ex moms per mil (beroende på bil). Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Service och Lexus Bilförsäkring ingår. Drivmedel och vinterdäck ingår ej. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar. Erbjudandet giltigt t o m 31 december 2021. Bränsleförbrukning WLTP bl. körning l/100 km: 7,6-7,9. CO2: 173-180 g/km.

Visa mer Dölj

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

RX 450h AWD Sport Edition

RYMLIG SUV MED ENASTÅENDE KOMFORT

RX 450h BUSINESS

Den självladdande elhybriden RX 450h är en sofistikerad SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

 • Lexus RX 450h Business
 • Pris: 648 000 kr
 • Förmånsvärde från: 4 605 kr / mån*
 • Leasingavgift från: 3 909 kr / mån*
 • Business Lease från: 7 998 kr / mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

FLER LEXUS-MODELLER