2018 lexus rx l hero 1920x1920 v5

RX

EN IKONISK LYX-SUV

Lär känna en sofistikerad SUV som är skapad för ett liv av lyx och med plats för sju om du väljer den förlängda versionen RX L.

MÖT RX

Djärva och attraktiva linjer kombineras i Lexus RX med en körupplevelse av oöverträffad komfort, kraft och framför allt lyx. Lägg även till den självladdande elhybridtekniken som gör Lexus RX till en SUV i absolut framkant.


 

 
  2018 lexus rx key features
 • Flexibla utrymmen

  Det stora, rymliga, bagageutrymmet rymmer enkelt fyra stora resväskor. För att erbjuda en mer flexibel lösning kan baksätena fällas delvis medan armstödet i mitten har en stadig position.

 • Femstjärnig säkerhet

  När Lexus RX testades av Euro NCAP tilldelades den fem av fem stjärnor. Dessutom låg RX långt över de högt ställda kraven vilket innebar att Lexus RX rankas som en av de absolut säkraste SUVarna i sin klass.

 • Fyrhjulsdrift

  RX 450h har en intelligent fyrhjulsdrift som bygger på E-FOUR-systemet vilket ger ett lika säkert grepp som smidiga egenskaper på tuffare underlag. Det innovativa systemet har dessutom en elmotor på 50 kW monterad vid bakaxeln som ger dig extra effekt så snart du behöver det.

 • Självladdande elhybridteknik

  Lexus RX 450h drivs av Lexus självladdande elhybridteknik som smidigt kombinerar en intelligent 3,5-liters V6-bensinmotor med två elmotorer vilket ger sömlös kraft till alla fyra hjulen.

 • Möt RX L

  Lexus designteam är extra stolta över nya sjusitsiga RX L. ”Även om RX L är några centimeter längre har vi lyckats bevara smidigheten och elegansen som RX exteriör är känd för. Samtidigt har insidan en revolutionerande rymd tack vare en mängd nya innovativa lösningar”, säger Gen Ikeda, Chief Engineer Lexus RX. Läs mer om RX L

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

RX 450h / Black

UPPTÄCK RX

Från skaparna av den första lyxiga SUV:en någonsin kommer nu den fjärde generationen RX. En SUV som imponerar både interiört och exteriört genom att utmana vad du kan förvänta dig av en SUV. Kliv in för att uppleva hantverksskickligheten, noggrannheten och den revolutionerande säkerheten.

UPPTÄCK RX

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

RX 450h Comfort

RYMLIG SUV MED ENASTÅENDE KOMFORT

RX 450h BUSINESS

Den självladdande elhybriden RX 450h är en sofistikerad SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

 • Pris: 632 500 kr
 • Förmånsvärde från: 3 847 kr/mån*
 • Leasingavgift från: 3 769 kr/mån*
 • Business Lease från: 8 248 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

SE DEN SENASTE REKLAMFILMEN FÖR LEXUS RX

AKTUELLA KAMPANJER

 • 
 

 
  LSW RX CampaignImageQ1 19 Web

  KAMPANJERBJUDANDE

  RX 450h COMFORT

  Just nu erbjuder vi ett extra förmånligt pris om du väljer RX 450h med utrustningsnivån Comfort inklusive Teknikpaketet och metalliclack (totalt värde 47 700 kr).

  • Kampanjpris 656 500 kr
  • Ord. pris 704 200 kr
  För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

  Erbjudandet gäller t o m 30 september 2019. Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsledeklaration blandad körning från: NEDC 5,8 l/100 km, CO2 132 g/km. WLTP 7,6–7,9 l/100 km, CO2 173–179 g/km. Bilen på bilden är extrautrustad.

 • 
 

 
  Lexus RX 450hL

  KAMPANJERBJUDANDE

  RX 450hL COMFORT

  Just nu har vi ett erbjudande värt 49 700 kr för sjusitsiga RX 450hL Comfort inklusive Teknikpaketet och metalliclack. Den förlängda versionen av vår klassiker RX 450h gör inte bara plats för fler – fäller du ned den tredje sätesraden kan du dra nytta av ett riktigt stort bagageutrymme.

  • Kampanjpris 689 900 kr
  • Ord. pris 739 600 kr
  För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

  Erbjudandet gäller endast lagerbilar t o m 30 september 2019, med reservation för slutförsäljning. Kampanjpriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Bränsledeklaration blandad körning från: NEDC 6,0 l/100 km, CO2 138 g/km. WLTP 7,9–8,1 l/100 km, CO2 180–183 g/km. Den vänstra bilen på bilden föreställer RX 450hL och är extrautrustad.

FLER LEXUS-MODELLER