MÖT RX

Djärva och attraktiva linjer kombineras i Lexus RX med en körupplevelse av oöverträffad komfort, kraft och framför allt lyx. Lägg även till den självladdande elhybridtekniken som gör Lexus RX till en SUV i absolut framkant.

RX Key Features
 • Flexibla utrymmen

  Det stora, rymliga, bagageutrymmet rymmer enkelt fyra stora resväskor. För att erbjuda en mer flexibel lösning kan baksätena fällas delvis medan armstödet i mitten har en stadig position.

 • Femstjärnig säkerhet

  När Lexus RX testades av Euro NCAP tilldelades den fem av fem stjärnor. Dessutom låg RX långt över de högt ställda kraven vilket innebar att Lexus RX rankas som en av de absolut säkraste SUVarna i sin klass.

 • Fyrhjulsdrift

  RX 450h har en intelligent fyrhjulsdrift som bygger på E-FOUR-systemet vilket ger ett lika säkert grepp som smidiga egenskaper på tuffare underlag. Det innovativa systemet har dessutom en elmotor på 50 kW monterad vid bakaxeln som ger dig extra effekt så snart du behöver det.

 • Panoramaglastak

  Det stora panoramataket i glas är ett tillval som skapar en känsla av frihet, samtidigt som det ger en ny rymd till kupén. Om du vill känna dig ännu friare kan du öppna den främre glassektionen och fylla kupén med frisk luft under varma sommardagar. Skulle solen bli för påfrestande finns även en elektriskt manövrerad solskyddsgardin.

 • Självladdande elhybridteknik

  Med självladdande elhybridteknik, flera utrustningsnivåer och en mängd olika tillval kan du konfigurera en RX som är lika funktionell som miljövänlig.

UPPTÄCK RX

Från skaparna av den första lyxiga SUV:en någonsin kommer nu den fjärde generationen RX. En SUV som imponerar både interiört och exteriört genom att utmana vad du kan förvänta dig av en SUV. Kliv in för att uppleva hantverksskickligheten, noggrannheten och den revolutionerande säkerheten.

UPPTÄCK RX

Modellen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

rx reveal lexus news

LEXUS NYHETER

NU LANSERAR VI LEXUS RX L - EN LYX-SUV MED SJU SÄTEN

Vår sofistikerade lyx-SUV Lexus RX finns numera i en större variant med tre sätesrader och plats för upp till sju personer.

SE DEN SENASTE REKLAMFILMEN FÖR LEXUS RX

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER