2019 lexus rx hero

MÖT LEXUS RX

MER SOFISTIKERAD. MER LEXUS RX.

Nya RX sätter en ny standard för vad en SUV från Lexus erbjuder. Möt vår nya SUV som är lika underhållande att köra som elegant att titta på.

MÖT LEXUS RX

Vår sofistikerade SUV sammanför en unik upplevelse bakom ratten med förstklassig design. Den självladdande elhybriden RX 450h har ett kaxigt utseende och så fort du sätter dig i förarsätet möts du av avancerade tekniska lösningar och intuitiva uppkopplade tjänster. Dessutom finns alltid Lexus Safety System + nära till hands för att du ska känna dig trygg ute på vägen.


 

 
  2019 lexus rx key features
 • Djärv design

  Nya RX presenterar det senaste inom Lexus innovativa design genom den mer sofistikerade signaturgrillen, skarpare trippla LED-strålkastare och bakre LED-lampor med L-motiv. När du tittar på RX från sidan skapar de distinkta mörka och krominramade C-pelarna dessutom en illusion som gör att taket ser ut att sväva.

  Läs mer

 • Våra hantverksmästare Takumi

  Våra berömda hantverksmästare, Takumi, har ett närmast omänskligt fokus på detaljer vilket visar sig tydligt i nya RX. Det fantastiska hantverket gör sig direkt tillkänna när du tittar närmare på skinnsömmarna som bara är ett exempel på kupéns moderna version av klassisk elegans.

  Läs mer

 • Innovativ teknologi

  Inuti nya RX har den stora 12,3 ”multimedia-skärmen blivit mer intuitiv och erbjuder numera sömlöst tillgång till din smartphones appar via Apple CarPlay och Android Auto.

  Läs mer

 • Säkerhet

  Det banbrytande säkerhetssystemet Lexus Safety System + har förutom ett krockskyddssystem med fotgängarigenkänning på natten och cykeligenkänning på dagen även Avancerad körfilsvarning som hjälper dig att hålla rätt kurs i körfältet. Systemet är dessutom utrustat med ett Aktivt avbländande helljussystem med BladeScan™ som känner igen fotgängare på långt avstånd, Vägskyltsavläsare som visar aktuell hastighet i touchskärmen samt en Aktiv farthållare.

  Läs mer

 • F SPORT

  Skinnklädsel i Black, Black/White och Flare Red ger RX med utrustningsnivån F SPORT ett kaxigare utseende. De exklusiva sätena är uppbyggda av integrerad skum-teknik som ger ytterligare sidostöd medan aluminiuminlägg kompletterar den vackert utformade ratten som är inspirerad av vår ikoniska supersportbil LFA. Växelväljaren har perforerat skinn och matchar ratten vilket tillsammans med aluminiumsportpedalerna fullbordar den sportiga känslan i kupén.

  Läs mer

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Bilen representerar inte samtliga modeller.

BLACK (212)

BLACK F SPORT-SKINN

med aluminiuminlägg (LC25)

BYGG DIN RX

UPPTÄCK LEXUS RX

Nya Lexus RX är utrustad med sofistikerad design, detaljrikt hantverk, en avancerad drivlina, banbrytande säkerhetsfunktioner och en mängd uppdaterade tekniska lösningar. På så sätt överträffar nya RX de högt ställda krav som kunderna ställer på en sofistikerad SUV från Lexus. Läs mer och upplev RX på egen hand.

UPPTÄCK LEXUS RX

Bilen på bilden är extrautrustad.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

LEXUS LINK

KOPPLA UPP DIG MOT FRAMTIDEN

Förvandla din Lexus till en uppkopplad bil. Appen Lexus Link erbjuder nämligen tillgång till en serie tjänster som navigering, reseplanering och påminnelser om när det är dags för nästa service.

FLER LEXUS-MODELLER