2019 lexus rx hero

MÖT LEXUS RX

MER SOFISTIKERAD. MER LEXUS RX.

Nya RX sätter en ny standard för vad en SUV från Lexus erbjuder. Möt vår nya SUV som är lika underhållande att köra som elegant att titta på.

MÖT LEXUS RX

Vår sofistikerade SUV sammanför en unik upplevelse bakom ratten med förstklassig design. Den självladdande elhybriden RX 450h har ett kaxigt utseende och så fort du sätter dig i förarsätet möts du av avancerade tekniska lösningar och intuitiva uppkopplade tjänster. Dessutom finns alltid Lexus Safety System + nära till hands för att du ska känna dig trygg ute på vägen.

Specifikationer
Dimensioner
Elhybridteknik
7.7
Acceleration 0-100 km/h
200
Toppfart (km/h)
313
Max. effekt (hk)
RX Side Dimensions

Längd (mm) 4890

Höjd (mm) 1685

Bredd (mm) 1895

RX Front Dimensions

KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

INGA SLADDAR

Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus RX är utrustad med innovativ teknologi som gör att den laddar sig själv medan du kör.

INGA UTSLÄPP

När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

HELA VÄGEN TILL MARS

Med världens mest pålitliga elhybrid-teknologi har 1,5 miljoner Lexus-ägare tillsammans kört en sträcka som motsvarar tur och retur till Mars … 1 000 gånger. Möt elhybriden som åkte hela vägen till Mars.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Bilen representerar inte samtliga modeller.

BLACK (212)

BLACK F SPORT-SKINN

med aluminiuminlägg (LC25)

BYGG DIN RX

UPPTÄCK LEXUS RX

Nya Lexus RX är utrustad med sofistikerad design, detaljrikt hantverk, en avancerad drivlina, banbrytande säkerhetsfunktioner och en mängd uppdaterade tekniska lösningar. På så sätt överträffar nya RX de högt ställda krav som kunderna ställer på en sofistikerad SUV från Lexus. Läs mer och upplev RX på egen hand.

  • UPPTÄCK LEXUS RX

    Bilen på bilden är extrautrustad.


  

  
    Connect to the future 1920x1080 hero picture

LEXUS LINK

KOPPLA UPP DIG MOT FRAMTIDEN

Förvandla din Lexus till en uppkopplad bil. Appen Lexus Link erbjuder nämligen tillgång till en serie tjänster som navigering, reseplanering och påminnelser om när det är dags för nästa service.

FLER LEXUS-MODELLER