2017 lexus rx 450h hero

RX

EN IKONISK LYX-SUV

Lär känna en sofistikerad SUV som är skapad för ett liv av lyx och med plats för sju om du väljer den förlängda versionen RX L.

MÖT RX

Djärva och attraktiva linjer kombineras i Lexus RX med en körupplevelse av oöverträffad komfort, kraft och framför allt lyx. Lägg även till den självladdande elhybridtekniken som gör Lexus RX till en SUV i absolut framkant.

2018 lexus rx 450h key features
 • Flexibla utrymmen

  Det stora, rymliga, bagageutrymmet rymmer enkelt fyra stora resväskor. För att erbjuda en mer flexibel lösning kan baksätena fällas delvis medan armstödet i mitten har en stadig position.

 • Femstjärnig säkerhet

  När Lexus RX testades av Euro NCAP tilldelades den fem av fem stjärnor. Dessutom låg RX långt över de högt ställda kraven vilket innebar att Lexus RX rankas som en av de absolut säkraste SUVarna i sin klass.

 • Fyrhjulsdrift

  RX 450h har en intelligent fyrhjulsdrift som bygger på E-FOUR-systemet vilket ger ett lika säkert grepp som smidiga egenskaper på tuffare underlag. Det innovativa systemet har dessutom en elmotor på 50 kW monterad vid bakaxeln som ger dig extra effekt så snart du behöver det.

 • Självladdande elhybridteknik

  Med självladdande elhybridteknik, flera utrustningsnivåer och en mängd olika tillval kan du konfigurera en RX som är lika funktionell som miljövänlig.

 • Möt RX L

  Lexus designteam är extra stolta över nya sjusitsiga RX L. ”Även om RX L är några centimeter längre har vi lyckats bevara smidigheten och elegansen som RX exteriör är känd för. Samtidigt har insidan en revolutionerande rymd tack vare en mängd nya innovativa lösningar”, säger Gen Ikeda, Chief Engineer Lexus RX. Läs mer om RX L

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Configure your car

Klicka för att rotera

RX 450h / Black

UPPTÄCK RX

Från skaparna av den första lyxiga SUV:en någonsin kommer nu den fjärde generationen RX. En SUV som imponerar både interiört och exteriört genom att utmana vad du kan förvänta dig av en SUV. Kliv in för att uppleva hantverksskickligheten, noggrannheten och den revolutionerande säkerheten.

UPPTÄCK RX

Modellen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

SE DEN SENASTE REKLAMFILMEN FÖR LEXUS RX

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER