1. Retailers
 2. Lexus Stockholm Norr
 3. Servicemarknad
VÄLKOMMEN TILL

LEXUS STOCKHOLM NORR

Försäljning, Verkstad, Skadeverkstad, Hyrbilar, Begagnade bilar

Från omtanke till handling

När du lämnar din Lexus till oss kan du vara säker på att din bil får allra bästa möjliga omvårdnad. Våra tekniker är specialutbildade för just din Lexus och har lång och gedigen erfarenhet.

 

Varmt välkommen att kontakta oss för bokning av service eller om du har någon annan fråga rörande underhållet av din Lexus.

Service

Lexus Care heter vårt serviceprogram, som finns där för att du ska kunna koncentrera dig på det trevliga med att ha en Lexus. Våra krav är stränga och vår servicepersonal är mycket välutbildad i ämnet Lexus, för att alltid kunna hålla din Lexus i bästa skick.

 

Om du vill förlänga hybridgarantin på din Lexus så kan du göra det genom att serva din bil hos oss på Lexus Stockholm Norr eller hos en annan Lexus-auktoriserad serviceverkstad.

Verkstad

Vår serviceverkstad är, likt våra kunniga servicetekniker, specialiserad på Lexus. Utöver service finns kompetens, såväl som utrustning för mer omfattande verkstadsarbeten. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid eller få reda på mer.

SERVICEPAKET FÖR ÄLDRE BILAR

Nu erbjuder vi service för äldre bilar från Lexus.


• Service till bilar som är 7 år eller äldre
10% rabatt i samband med reparation eller service.

• Trygghetsservice för bilar äldre än 10 år
Trygghetsservice 2.495:- inkl moms. En prisvärd service där även en hybridhälsokontroll ingår.

Ovan erbjudanden kan ej kombineras med övriga rabatter eller avtal.
Välkommen in till oss så hjälper vi dig!

VI HÄMTAR OCH LÄMNAR BILEN FÖR VERKSTADSBESÖKET

Nu kan vi hämta och lämna din bil för ditt verkstadsbesök. Priset för hämta-lämna-service varierar och beror på var du bor och hur långt det är till närmaste anläggning.

Kontakta oss på 010- 497 63 50 för Stockholm för bokning.

Vi är flexibla för din trygghets skull.

 • Lexus Relax

  På Lexus vill vi alltid ge dig bästa tänkbara kundupplevelse. Det gäller även servicen på din bil. Därför har vi introducerat Lexus Relax – vår serviceaktiverade garanti som premierar dig som kund hos våra auktoriserade verkstäder. Vid utförd service får du 12 månader eller 1 500 mil, garanti på köpet. Garantin kan förnyas fram till att bilen är 10 år eller har gått max 20 000 mil. Med Lexus Relax kan du fortsätta känna dig trygg även efter att nybilsgarantin löpt ut. Läs mer om Lexus Relax.

 • Så fungerar Lexus Relax

  Lexus Relax ingår i vårt serviceprogram. Garantin aktiveras automatiskt för bilar mellan 3 och 10 år, när bilen servas enligt serviceschemat hos våra verkstäder. Lexus Relax gäller alltså även dig som har en äldre Lexus. Lexus Relax är ett bevis för vårt starka förtroende för våra bilars kvalitet och för våra verkstäder. Du och din bil är i säkra händer hos våra Lexus utbildade tekniker som alltid använder originaldelar vid service och reparation.

  * Relax-garanti ingår med 12 månader/15.000 km (det som infaller först) vid varje service –upp till 10 år/200.000 km

SERVICEAVTAL

VARFÖR SKA DU VÄLJA ETT SERVICEAVTAL?

Lexus-original serviceavtal hos Lexus Malmö och Stockholm gör ditt bilägande enklare, billigare och smidigare.

Du får en fast månadskostnad under hela avtalsperioden vilket innebär att du kan lämna in din bil på originalservice enligt din bils serviceintervall och rekommendation utan att behöva betala totala servicekostnaden vid varje servicetillfälle. Det ger dig en välskött bil och en välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde. Förutom detta kan du vara trygg med din Lexus under många sköna mil och vara säker på att din Lexus är i trygga händer hos oss.

 • Fast, rabatterad månadskostnad
 • Prisgaranti under hela avtalsperioden
 • Courtesy car (fri lånebil) i samband med service
 • Er bil blir alltid servad av våra specialutbildade servicetekniker
 • Bättre andrahandsvärde

BAS SERVICEAVTAL

 • Service enligt Lexus serviceprogram
 • Byte torkarblad vindruta
 • Courtesy Car
 • In- och utvändig tvätt
 • Uppsmörjning bromsar vid fullservice

PLUS SERVICEAVTAL

Utöver bas serviceavtal

 • Däckhotell förvaring inkl. skifte

SKADECENTER

För att förbättra servicen för våra kunder har vi investerat i ett helt nytt Skadecenter, där vi är certifierade att hantera lack-, plåt-, glas- samt plastskador. Anläggningen uppfyller Lexus alla höga krav på skadehantering, miljöhänsyn och arbetsplatsmiljö och är det enda Lexus-auktoriserade skadecentret i Sverige.