OM OSS

Ingenting är perfekt. Men jakten efter perfektion, eller ”Kaizen”, är vad som driver oss på Lexus Stockholm Norr. Vår kontakt med våra kunder är därför livsviktig för oss. Här kan du hitta kontaktinformation för våra anläggningar i Täby, Smista och Malmö. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Utmärkt service är förutsättningslös. Den är konstant och den är till för att förutse behov, inte åtgärda dem i efterhand. Utmärkt service ska gälla alla, oavsett om man besöker oss för första eller för tionde gången. I Japan går den här typen av tänk under namnet Omotenashi. På Lexus Stockholm Norr kallar vi det vår filosofi.


 

 
  Bild på dator och mobil för digitalt möte

LEXUS STOCKHOLM • MALMÖ

MÖT OSS DIGITALT

Ibland kan det vara svårt att fysiskt besöka en hall men låt inte det stoppa dig. Oavsett var du befinner dig så kan vi hjälpa dig.


 

 
  Grillen på Lexus ES

LEXUS STOCKHOLM • MALMÖ

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER FÖR ALLAS SÄKERHET

Vi på Lexus Stockholm • Malmö tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.


 

 
  discover craftsmanship

VÅRA KAMPANJER

AKTUELLA KAMPANJER

Våra kampanjer är tidsbegränsade och styrs ofta av hur många bilar vi har i lager. Passa på att ta del av samtliga aktuella kampanjer eller ta kontakt med oss för att ta reda på mer.


 

 
  Bild av CarPaykortet

CARPAYKORTET

KREDITKORTET FÖR ETT ENKELT BILÄGANDE

CarPaykortet är för dig som tycker om attraktiva erbjudanden precis lika mycket som du gillar att ha full koll på din ekonomi.

VÅRA ANLÄGGNINGAR

Utmärkt service är förutsättningslös. Den är konstant och den är till för att förutse behov, inte åtgärda dem i efterhand. Välkommen till en av våra tre anläggningar för att få reda på mer.